Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv Redakce

Foto: Archiv Redakce

Aktualizováno

Hovězí maso s bylinkami, zeleninou, doplněné vybraným kořením je lahůdka. Přidejte k němu ještě špagety a máte rychlou večeři na stole. Uvařte si je s námi!

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 500 g špaget
  • 2 ks červené papriky
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 hrst čerstvého oregana
  • 1 lžička soli
  • 300 g hovězího masa
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelených chilli papriček
  • 1 hrnek hovězího vývaru
  • 1/2 lžičky pepře barevného mletého
Článek

Postup

01.

Hovězí maso vyndejte z ledničky a nakrájejte na kousky, které ze všech stran okořeňte tymiánem a oreganem a nechte dvě hodiny odležet. Cibulku oloupejte a nakrájejte nadrobno, papriky zbavte jadérek a nakrájejte na proužky. V pánvi rozehřejte máslo, na kterém zprudka orestujte cibulku a papriky a okořeňte barevným pepřem. Podlijte trochou vývaru a pět minut duste pod pokličkou. Mezitím ve druhé pánvi rozehřejte olivový olej, na kterém zprudka osmahňete hovězí kousky. Jakmile se maso zatáhne, přidejte k němu zeleninovou směs z druhé pánve a vše osolte. Podlijte zbylým vývarem a krátce povařte.

02.

Špagety uvařte v osolené vroucí vodě na skus, sceďte je a vmíchejte je do směsi.

Reklama

Načítám