Článek
Postup
01.
Hovězí maso vyndejte z ledničky a nakrájejte na kousky, které ze všech stran okořeňte tymiánem a oreganem a nechte dvě hodiny odležet. Cibulku oloupejte a nakrájejte nadrobno, papriky zbavte jadérek a nakrájejte na proužky. V pánvi rozehřejte máslo, na kterém zprudka orestujte cibulku a papriky a okořeňte barevným pepřem. Podlijte trochou vývaru a pět minut duste pod pokličkou. Mezitím ve druhé pánvi rozehřejte olivový olej, na kterém zprudka osmahňete hovězí kousky. Jakmile se maso zatáhne, přidejte k němu zeleninovou směs z druhé pánve a vše osolte. Podlijte zbylým vývarem a krátce povařte.
02.
Špagety uvařte v osolené vroucí vodě na skus, sceďte je a vmíchejte je do směsi.