Hlavní obsah

Letní novinky na DVD

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Deštivé léto? Nevadí, máme nová DVDFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným. Také opakujete tuto slavnou románovou větu v posledních dnech až nebezpečně často? Nebojte se, to pravé horké léto nás teprve čeká. Než se ho ale dočkáme, můžeme si zpříjemnit deštivá odpoledne nějakým filmem. Opět jsme pro vás proto vybrali nová DVD, tentokrát staré příběhy v novém kabátě!

Článek

Romeo a Julie mezi plážovými palmami

Dovedete si představit, jak Romeo prochází místo starobylými ulicemi krásné Verony mezi moderními stavbami velkoměst budoucnosti? Žádné kordy, velkolepé souboje o čest, historické kostýmy. Nic z toho. V moderní futuristické verzi Shakespearova dramatu Romeo a Julie si scenárista trochu pohrál s časem a celý příběh přesunul do daleké budoucnosti. V hlavních rolích navíc uvidíte mladého Leonarda DiCapria a krásnou Claire Danes. Co myslíte, bude jejich lásce alespoň v budoucnosti přáno?

Romeo a Julie, režie: Baz Luhrmann, 115 minut, Bontonfilm.

Návrat na horskou chatu - po 25 letech

Pokud jste před několika měsíci nestihla jako jedna z mála navštívit kino a podívat se, jak to vypadá, když po 25 letech na hory vyrazí stará parta ze základní školy, nevadí. Co se za tu dobu stalo s Vikim Cabadajem, můžete totiž zjistit už i v pohodlí domácího kina. Film pro celou rodinu odhalí, jaké měly hlavní postavy sny, co se jim v životě přihodilo a jací jsou nyní. Přestože pokračování kultovní „jedničky" úspěch ani kvalitu prvního dílu nepředčilo, rozhodně se nebudete nudit. Stále je to komedie, u které se doma všichni zasmějete a zavzpomínáte na staré časy.

Sněženky a machři po 25 letech, režie: Viktor Tauš, 100 minut, Bontonfilm.

Foto: bontonfilm.cz

Pobavte se s novými filmy na DVDFoto: bontonfilm.cz

Staronoví Simpsonovi

Máte často pocit, že čím více dílů film či seriál má, tím jeho kvalita prudce klesá? Tak tu máme i něco pro vás. Autor slavných žlutých kreslených postaviček prodal práva k distribuci seriálu Simpsonovi na DVD i do České republiky. V Čechách nově vychází vůbec prvních třináct epizod, které byly odvysílány poprvé v letech 1989 - 1990. A že byla původní animace méně kvalitnější a postavy mluvily trochu jinými hlasy? To vůbec nevadí. Slyšely jste už své oblíbené hrdiny mluvit v angličtině? (Např. hlas anglické Marge je podobný českému znění jejích sester.) Připomeňte si, jak Bart vyhrál scrabble díky slovíčku kwyjibo, což je označení pro tlustou, hloupou, plešatící severoamerickou opici bez brady! DVD je navíc doplněno bonusovými materiály a komentáři tvůrců.

Simpsonovi, 13 epizod, Bontonfilm.

Reklama

Načítám