Hlavní obsah

Startujeme slevy jen pro ženy. Super slevy už dnes!

Foto: Isifa

Nové nákupy se slevou (ne)jen pro ženy každý den!Foto: Isifa

Reklama

Skvělé slevy zaměřené jen a jen na ženy? Právě takové nabídky najdete již dnes na našich stránkách! Magazín ProŽeny.cz spolu se Seznamem totiž spustí službu Slevy ProŽeny.cz. A slevy opravdu budou stát za to – jako první vám nabídneme bělení zubů levnější o 97 procent!

Článek

Od úterý 15. listopadu najdete na ProŽenách každý den novou slevu z oblastí, které nejvíc zajímají právě ženy – půjde hlavně o různé kosmetické či zdravotní procedury, relaxační nebo wellness pobyty či zajímavé produkty z oblasti krásy a módy či gastronomie. Nová sleva se na webu objeví každý den včetně víkendů.

Slevy budou stejně výhodné, jako jste zvyklé z „mateřského“ Seznam tipu – nabídky budou levnější o 50 až 80 procent! Už ta první přitom bude stát za to – v úterý budete mít možnost koupit si speciální proceduru bělení zubů, zlevněnou o neuvěřitelných 97 procent! Místo původních 4900 korun tak zaplatíte pouhou stovku! Kuponů bude k dispozici 50. Přesný čas aktivace této první slevy přitom nebude dopředu znám. Pokud tedy chcete být při nákupu úspěšné, hlídejte si naše stránky po celý den, aby vám sleva neutekla!

A další výhodné nabídky budou následovat. Přemýšlíte o permanentní depilaci celého těla, ale děsí vás částka, kterou byste do ní musely investovat? Už nemusí – během tohoto týdne ji u nás najdete se slevou 82 procent!

V následujících 14 dnech se na ProŽeny.cz objeví i velmi výrazné slevy například na prodlužování řas, liposukci, kryolipolýzu, či dokonce na plastickou operaci! Stačí jen každý den sledovat náš server a vybírat si ty nejvýhodnější nabídky!

Reklama

Související témata:

Načítám