Hlavní obsah

Šťastné a voňavé! Poradíme vám s dárky pro ni i pro něj

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Nevíte si rady s nákupem vánočních dárků, nechce se vám do přeplněných obchodů a děsí vás všudypřítomné nákupní šílenství? Vyhněte se předvánočnímu shonu a nakupte v klidu z domu. Máme pro vás tipy na dárky, které zaručeně potěší. Ještě nikdy totiž nikdo neudělal chybu, když své blízké obdaroval vůní.

Článek

Kupujete dárek manželce, přítelkyni, mamince, babičce, sestře nebo nejlepší kamarádce? Zkusíme vám poradit, jaké parfémy by se jim mohly líbit. Nejdůležitější je vědět, jakou vůni má člověk rád. Dále se musíte zamyslet, jestli je to akční žena, nebo slečna, která se ráda drží v ústraní. A potom? Pohodlně se usaďte, jdeme si představit tipy na vůně pro ženy.

Radost z maličkostí s Hugo Boss Boss Ma Vie

Vůně dokonale se hodící k silným a nezávislým ženám, které si jdou vždy za svým cílem. Složení odráží osobitou duši každé ženy a zároveň dnešní uspěchaný svět, v němž je potřeba občas zpomalit a uvědomit si krásu okamžiku. Užít si piknik v parku, procházku se psem nebo společnou večeři s rodinou. Hlavními složkami vůně jsou kaktusový květ, který symbolizuje modernost, něžná růže, která připomíná ženskost a hřejivé cedrové dřevo, jako zástupce sebevědomí a stálosti.

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Hugo Boss Boss Ma VieFoto: El nino Parfum s.r.o.

Tisíc a jedna noc v podání Chloé Nomade

Toužíte opustit svou komfortní zónu, ale nejste si jistí, že to zvládnete? Chloé Nomade vás podpoří na cestě za dobrodružstvím. Vůně dálného východu v novodobém podání je ideálním parťákem pro moderní dobrodružně založené ženy. Parfém ze začátku voní po citrusech a bergamotu, následuje vůně broskve, která vás přenese do samého srdce parfému. V srdci ucítíte sladký jasmín, růži a frézii. Základ tvoří zemité ambrové a santalové dřevo, doplněné o afrodiziakální pačuli.

K vybrání vůně pro muže potřebujete stejné postřehy jako u žen. Znát osobnost, věk a oblíbené aroma. Jaký dárek pro tatínka, dědečka, manžela, přítele, bratra nebo kamaráda, který určitě potěší?

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Chloé NomadeFoto: El nino Parfum s.r.o.

Gentleman tělem, duší i vůní

Jste muž na svém místě, který je vždy galantní a nikdy neztrácí hlavu? Dámám otevíráte dveře a podáváte ruku, když jdou ze schodů. K tomu, abyste zabodoval a ženy vám padaly k nohám stačí už jen jeden krůček. Doladit dokonalou osobnost dokonalou vůní. Toaletní voda Lacoste Pour Homme je ideální vůní pro muže, kteří vědí, jak se chovat. Dřevitá vůně svou kompozici zahajuje tóny bergamotu a sladkou vůní švestky a jablka. Srdce je naplněno pikantními tóny skořice, doplněných jalovcem a kardamomem. Základ je tvořen hřejivým santalovým dřevem a mužným pižmem.

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Lacoste Pour HommeFoto: El nino Parfum s.r.o.

Přirozený smysl pro styl s Calvin Klein Eternity

Vůně, které byla navržena pro muže tradičních hodnot. K romantické procházce, pracovnímu jednání nebo volnému času. Silný a sebejistý muž, který rozhodně neskrývá své city ocení toaletní vodu Calvin Klein Eternity založenou na levanduli. Hned v úvodu ucítíte mandarinku a svěží zelené tóny. Srdce vůně tvoří šalvěj, pelargonie a bazalka. Mužný základ vás uchvátí tóny santalového a růžového dřeva, které se na vaší kůži budou držet velmi dlouho .

Foto: El nino Parfum s.r.o.

Calvin Klein EternityFoto: El nino Parfum s.r.o.

Reklama

Načítám