Hlavní obsah

Štíhlá či baculatá? Styl máme pro každou

Foto: PackWay s.r.o.

Blancheporte ví, co ženám opravdu slušíFoto: PackWay s.r.o.

Ženské křivky, nebo chlapecká postava? Na tom nezáleží. Oblékneme každou z vás se slevou až 70 procent.

Článek

Všimla jste si někdy, jaký mají Francouzky šmrnc? Nezůstávejte jen u tichého obdivu, i vy si teď můžete dopřát originální střihy, na které ženy ze země galského kohouta nedají dopustit. Francouzská značka Blancheporte vám přináší kvalitní módu, která sluší všem ženám. A co víc, právě teď si můžete užívat výprodejů se slevami až 70 %!

Foto: PackWay s.r.o.

Originální, vzdušné a slušivé. Tyto šaty se skvěle hodí jak na volný čas, tak do práceFoto: PackWay s.r.o.

Určitě to znáte. Ráno otevřete šatník a nevíte, co na sebe, přestože je plný oblečení. Věřte, že nejste sama. „Tohle je u mě na denním pořádku. Občas jsem z toho tak zoufalá, že zkouším zkombinovat i kousky, které moc nenosím, protože mi nesedí a necítím se v nich dobře. Výsledkem pak je, že z domova vyrážím v jedné ze svých dvou oblíbených halenek,“ říká čtyřiačtyřicetiletá Ivana Kloučková.

Paní Ivana není zdaleka jediná. Mnoho žen řeší stejný problém. A pokud navíc některé z nich příroda obdařila výraznými ženskými tvary, nebo naopak chlapeckou postavou, je vybírání vhodného oblečení o to těžší. A přitom je tu jednoduché řešení. Tím je Blancheporte – značková francouzská móda, která oblékne všechny ženy, ať mají míry jakékoliv.

Foto: PackWay s.r.o.

Potřebujete opticky prodloužit a zeštíhlit postavu? Sáhněte po této tunice. Nezklame vásFoto: PackWay s.r.o.

„Kolekce dámské módy Blancheporte sluší každé dámě. U nás se totiž mohou krásně obléknout všechny ženy, ať mají váhu a postavu jakoukoliv. V naší nabídce můžete najít velikosti od 32 až po 62. A teď jsme navíc pro naše zákaznice přichystali malé překvapení – ve všech kategoriích najdou slevy až 70 %,“ zmiňuje Jana Nováková z Blancheporte.

Vybírat můžete z široké nabídky zajímavých šatů, elegantního formálního i ležérního oblečení, triček s neotřelými vzory a originálních tunik a halenek. Krom toho na vás čekají také módní trendy v podobě kardiganů nebo třeba vzorovaných kousků.

Foto: PackWay s.r.o.

Usínejte obklopená jarem. Povlečení Lucie je velmi příjemné, kvalitní a navíc stylovéFoto: PackWay s.r.o.

Blancheporte nezapomíná ani na spodní prádlo, které je rafinované, smyslné a zároveň velmi pohodlné. Na své si přijdete, ať potřebujete svůj dekolt zvětšit, nebo zmenšit. A výjimečně si můžete připadat i v noci díky stylovým pyžamům a sexy nočním košilkám.

Potřebujete svému domovu vdechnout nový život? Blancheporte vám s tím pomůže. Zamilovala jste si něžný provensálský styl, minimalistický design nebo barevné doplňky? To vše na vás čeká. Oblékněte svou ložnici, obývací pokoj nebo kuchyň do nového.

Na Blancheporte teď kromě slev můžete ušetřit i na poštovném. Při nákupu čtyř a víc kousků ho budete mít zdarma. „Našich zákazníků si vážíme, proto pro ně neustále připravujeme nové akce. Pravidelně pak od nich získáváme nápady na zlepšení, a to přes sociální sítě, po telefonu nebo e-mailu,“ dodává Jana Nováková z Blancheporte.

Reklama

Načítám