Hlavní obsah

Štíhlejší o 18 cm! Za dvě hodiny!

Foto: shutterstock.com

Díky zábalu zaručeně zeštíhlíteFoto: shutterstock.com

Reklama

Zábal, který vás připraví minimálně o 18 centimetrů a za necelé dvě hodiny? Ani já jsem tomu nechtěla věřit, když jsem s naší výherkyní navštívila Centrum krásy Bomton. Ovšem výsledek byl i pro mě ohromující, a to ve všech směrech. Nenechte si ujít speciální video z místa činu!

Článek

Kromě zázraku v podobě ztracených centimetrů rozhodně nečekejte nějakou relaxaci. Je to pěkná dřina, jak si sama vyzkoušela a potvrdila čtenářka Martina. Po vyplnění základní anamnézy, která se týkala jejího zdravotního stavu, se šlo přímo na věc. Podotýkám, že měření na osmnácti místech na těle bylo to nejpříjemnější, co Martinu při zábalu čekalo.

Uvězněná v obinadlech

Pak přišla na řadu obinadla. Martina se začala pomalu, ale jistě měnit v mumii uvězněnou do několika desítek jedenapůl metru dlouhých obinadel namočených v teplé lázni obsahující bahno z Mrtvého moře. A v tomhle téměř nehybném stavu na lehátku musela přečkat bez schopnosti většího pohybu hodinu, navíc zahalená do speciálního vinylového oblečku, který se podobal nemodernímu skafandru. Sama masérka Dáša Jindrová tvrdí, že i pro ni byl napoprvé zábal nepříjemný. Tlak je velký a špatně se jí dýchalo. Napodruhé to bylo o poznání lepší a zvykla si. Podobné pocity měla i Martina. Ale říká se, že pro krásu je třeba něco si vytrpět. Tady to platí dvojnásob.

Jak procedura probíhala, můžete vidět v přiložené videoreportáži zde:

Jednoduchý princip - úžasný výsledek

Speciální zábal Universal Contour Wrap vymyslel americký lékař Richard Strem. Dvanáct let se snažil vykoumat, jak vpravit účinné látky z bahna Mrtvého moře do lidského těla. A zrodil se zábal, který kombinuje účinky onoho bahna spolu s tlakem obinadel. Vypadá to tedy, že se rozhodl je do těla doslova vtlačit.

K čemu je to dobré?

Kromě kýžené ztráty centimetrů v objemu funguje zábal jako skvělá detoxikační kúra. Doznívá ještě pár dní po jeho aplikaci, a proto je dobré se v průběhu dvou dnů pokud možno nemýt mýdlem nebo jen na nejnutnějších místech. Skvěle rozproudí lymfatický systém, vyhlazuje pokožku a zeštíhluje problematické partie, kde se nejčastěji ukládá tuk. Podle masérky se ztráta objemu projevuje v různých partiích a při opětovné aplikaci pokaždé na jiných místech.

Závěrečné pocity a měření

I Martina se dočkala zdárného konce procedury. Když se dostala z obinadel, cítila se lehce a uvolněně. Nejvíce si pochvalovala hebkost kůže. Po závěrečném měření, které mělo prokázat úbytek centimetrů, jsme byli všichni mile překvapeni. Celých 24 centimetrů, což je prý podle Dáši Jindrové průměr. Výsledek je rozložen do celého těla, takže to neznamená, že Martina zhubla za dvě hodiny o 24 centimetrů v bocích nebo v pase. Ale je to součet centimetrů, jež zmizely na jednotlivých měřených částech těla. I tak je to velmi slušný výsledek.

Cesta za ideální postavou je trnitá

Rozhodně nečekejte, že jen pomocí onoho zábalu se vám podaří zbavit se všech nadbytečných kilogramů. Na druhou stranu, pokud začnete dodržovat životosprávu a přidáte trochu pohybu, může být zábal skvělým nastartováním organismu k hubnoucímu a pročišťovacímu režimu a pomůže vám dostat své křivky pod kontrolu.

Začít se dá kdykoli. Tak proč čekat na předsevzetí do nového roku, když můžete pro své tělo udělat něco už dnes?

Reklama

Související témata:

Načítám