Hlavní obsah

Super levné dárky. Našli jsme je!

Foto: Thinkstock

I s malý dárkem uděláte radostFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I malý dárek má cenu! Pokud patříte k těm, kteří shání jen roztomilé drobnosti, pak pro vás máme skvělých 16 tipů. Vybírat můžete pro kamarádky, děti, rodiče, kolegy i vaši drahou polovičku!

Článek

1. Konec potrhaným kapsám

Hezká a zároveň praktická drobnost pro manžela, tchána či milence. V téhle klíčence bude mít obdarovaný klíče nejen hezky pohromadě, ale díky tomu, že je zipem uzavře uvnitř klíčenky, zamezí nepříjemnému trhání kapes a podobným nepříjemnostem.

Cena: cca 199 Kč

2. Nesmrtelná klasika Igráček

Tahle legendární figurka, která těší děti už od roku 1976, udělá vašim potomkům zaručeně radost. Už více jak 30 let pomáhá dětem poznávat nejrůznější povolání a zjistit tak, co by rády dělaly jako dospělí. K dostání je například Igráček dopravní policista, pošťák, doktor, cesťák, automechanik či kuchař. V základních verzích je pouze panáček Igráček, v těch větších pak třeba i lékařská ordinace či autodílna.

Cena:od 79 Kč

3. Aby i vaše dcera byla hostitelka

Která malá holčička si nehraje na maminku. Všechny zkouší vařit a hostit svoje panenky či plyšáky. A k tomu samozřejmě potřebují stylové nádobíčko. A kávový či čajový servis je základ. Tahle sada, která obsahuje celkem deset kusů hrnečků, talířků a podobně, jim jistě udělá radost.

Cena: 179 Kč

4. Swarovski do každého výstřihu

Ideální dárek pro ženu? Samozřejmě šperk. A nemusí to nutně znamenat, že musí být drahý. Krásný přívěšek s krystalem Swarovski ve tvaru srdce bude i přes svou příznivou cenu rozhodně slušivý. Na výběr jsou různé tvary i barevná provedení.

Cena: cca od 180 Kč

5. In za všech okolností

Vánoce jsou plné večírků, plesů i rodinných a pracovních večeří. A k tomu se každé ženě bude jistě hodit večerní mini kabelka v rudé barvě, kterou můžete zakoupit v prodejnách New Yorker. Slaďte ji třeba s barvou blůzy, šatů nebo postačí rudá rtěnka.

Cena: 159 Kč

6. Když si potrpíte na krásné věci

Hledáte jen levný šperk, který ovšem vypadá na první pohled luxusně? Pak postačí jistě bižuterie z New Yorkeru za pár kaček. Vždyť i drobnost pod stromečkem potěší.

Cena: 159 Kč

7. Růžová lady

Které ženě by se do šatníku nevešlo ještě jedno tričko? Těch není přece nikdy dost, stejně jako bot a kabelek. Tak proč nedarovat třeba tohle jednoduché veselé tričko od Bati?

Cena: 199 Kč

8. Oživte účes kamarádkám i sestře

Čelenky značky Ann Christine s peřím, mašlemi, flitry i květinami jsou letos v módě a navíc oživí účes vaší kamarádky na večírku nebo na silvestrovské party. Tak jí také jednu zabalte pod stromeček.

Cena: 109 Kč

9. Mini fondue

Keramické mini fondue z Originalni.cz je ideální pro přípravu mňamek pro dvě až tři osoby. Přiložená je i vidlička z nerezové oceli s plastovým držátkem. Mini fondue je k dostání v několika barevných odstínech.

Cena: 75 Kč

10. Teploměr na víno

Teploměr Clever & More potěší všechny milovníky vína. Stačí ho nasadit na tělo lahve a budete vědět, jestli je vaše víno vychlazené přesně tak, jak má být. Teploměr je z nerezové oceli.

Cena: 270 Kč

11. Čokoládové pero na tělo

Sháníte dárek pro svého přítele? Čokoládovým perem z Napady-darky.cz mu uděláte určitě velkou radost, hlavně když si na vás bude moct cokoliv namalovat. Skvělá pomůcka pro romantické chvilky.

Cena: 118 Kč

12. Kolumbijští mravenci v belgické čokoládě

Tahle „lahůdka“ nenechá nikoho chladným. Obří mravenci (ručně obalovaní v kvalitní belgické čokoládě) jsou ve světě považovaní za delikatesu. V balíčku je 6–8 mravenců, seženete je na Napady-darky.cz. Troufnete si?

Cena: 269 Kč

13. Na pivo vždy připraven!

Skvělý na cesty, nezabere místo, můžete ho mít stále při sobě – nafukovací půllitr. Jednoduše se nafoukne pomocí pumpičky, která je součástí balení, a je připraven k nalévání. Když udělá svou službu, stačí ho jen vyfouknout, složit a dát do kapsy nebo do příručního zavazadla.

Cena: 229 Kč

14. Unikátní pomocník do auta

Věci v autě dostanou konečně řád a vlastní místo, a to díky této unikátní podložce. Věci drží, jako by byly přilepené, a přitom na nich neulpí žádné stopy po lepidle (této přilnavosti je dosaženo nanotechnologií). Podložka bezpečně udrží MP3 přehrávač, mobilní telefon, GPS navigaci, brýle, tužky a jiné drobné předměty i v těch nejostřejších zatáčkách. Podložka je odolná vůči sluníčku, vyšším teplotám a je omyvatelná.

Cena: 120 Kč

15. Dokonalý relax i v koupelně

Domácí romantická atmosféra jako v profesionálních lázních? Žádný problém. Stačí nainstalovat dvě vodotěsná SPA světla na vhodné místo a relax může začít. Světla lze připevnit kamkoliv do vany, nad vanu nebo na strop. Každé světlo je voděodolné a obsahuje přísavky. (Jedno světlo vyžaduje 2x AAA baterie, které nejsou součástí balení.)

Cena: 249 Kč

16. Udělejte radost dvakrát!

Kalendář občanského sdružení Animal's o. s. se jmény a obrázky domácích mazlíčků udělá radost nejen všem milovníkům zvířat, ale především odloženým kočkám a psům v péči tohoto útulku. Veškerý zisk je totiž použit opět na pomoc opuštěným zvířatům.

Cena: 80 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám