Hlavní obsah

Triky, jak získat muže snů!

Foto: Thinkstock

Dejte mužům příležitostFoto: Thinkstock

Reklama

2. díl – Ulovit si pořádného chlapa? Na to musíte mít nejen pod čepicí, ale i trpělivost, odvahu a sportovní nasazení. Nesmí na vás být poznat, jak moc toho chlapa chcete, přitom jej však musíte umět povzbudit k osudové akci. Dát mu šanci. Občas na to jdete špatně. A někdy při tom dokonce děláte strašné hlouposti. To my chlapi ovšem také…

Článek

Nechoďte lovit v tlupách!

Posíleny zážitky hrdinek seriálů typu Sex ve městě mají ženy tendenci vytvářet bojové skupiny a vyrážet na lov v tlupách. Parta dává pocit bezpečí. Ve skutečnosti je však ženská parta spíše nebezpečím. Nejen proto, že každá z členek lovící tlupy je zároveň vaší konkurentkou. Jak funguje parta ženských? Především tak, že ty méně úspěšné se snaží úspěšnějším jejich spády překazit. „Tady je to otrava, nepůjdeme někam jinam?“ ozve se jeden či více hlasů zcela spolehlivě a přesně v okamžiku, kdy se začnete dobře bavit s nějakým mužem.

Chlapi se ženských tlup trochu bojí. Oč snáze by vás muži oslovili samotné, o to hůře se uvolí přiblížit k vašemu rozhihňanému stádečku. Chcete-li si ulovit chlapa, jděte samy! Kamkoli! A když už k tomu nenajdete odvahu, opouštějte co nejčastěji vaše lovecké seskupení. Jděte „telefonovat“, jděte se jen tak trochu projít, posaďte se na chvíli samy u baru. Neběhejte na toaletu poklusem, jen hezky pěkně pomalu, ukažte se, zastavte se, postůjte chvíli. Poskytněte mužům příležitost, aby si vás prohlédli, aby si vás odchytili.

Muži potřebují berle a berličky!

Hrdiny, kteří mají odvahu chytit ženu na chodníku za loket, uhrančivě se na ni podívat a pozvat ji na rande, plodí filmoví scenáristé. Život sám jen velmi zřídka. A když, bývají to dost často pěkní blbouni. I muž, který si sakra věří, většinou potřebuje alespoň malý signál. A co teprve my ostatní? My potřebujeme pomoc! Potřebujeme vaši asistenci, spolupráci a někdy až štulec, abychom se rozhoupali! Nenechte se inspirovat unylými pohledy vnadných modelek, které snad prý muže dráždí a přitahují! Unylým pohledem muže spolehlivě odeženete!

Foto: Thinkstock

Vaší zbraní je úsměvFoto: Thinkstock

Nápaditosti se meze nekladou

Muž uvítá jakoukoli záminku k vašemu oslovení. Ve správný čas upuštěné kapesníčky nejsou jen ohraným filmovým a divadelním trikem, ale praktickou, osvědčenou a stále funkční ukázkou ženské pragmatičnosti. Mnoho žen potvrdí, že nejvíce pozvání na kávu od neznámých mužů dostaly v okamžiku, kdy měly nohu v sádře, některé úspěšně používají jako návnadu a příležitost k navázání nezávazné komunikace psího společníka. Někdy muži pomůže i kniha, kterou čtete v tramvaji.

Úsměv je vaše nejsilnější zbraň!

Když není po ruce nic, co by vám upadlo (a mobil se jeví jako příliš drahá a kapesníček jako příliš inflační rekvizita), můžete muže (lehce!) polít vínem, „nechtěně“ mu šlápnout na nohu, můžete zakopnout a nechat se jím odchytit, může se vám jen najednou zatočit hlava… I sebeprostší čin vykonaný ve správnou chvíli je lepší než neudělat nic. Vždyť se tomu pak můžete celý život smát!

Můžete být hezounké jak obrázek, ale děláte-li, že vás muž nezajímá, jste-li zalezlé v koutě, neumíte-li se muži ukázat, podívat se na něj, poskytnout mu příležitost, máte smůlu. A naučte se používat svoji nejsilnější zbraň – úsměv! Ten sluší každé ženě a muži dodá chuť a odvahu.

Poraďte si, jak na to! Jak zaujmout?! Jak to zaonačit? Vždyť muže si vybíráte vy! Jak se vám to (ne)povedlo? Jsem velmi zvědav a čekám na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám