Hlavní obsah

Tahle tílka ještě stihnete unosit!

Foto: Isifa

Sexy tílka k létu rozhodně patří!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děláte to každé léto – trička s dlouhými rukávy hodíte dozadu do skříně a na přední místo vystrčíte to, na co jste se půl roku těšily – tílka. Jsou totiž naprosto úžasná a neexistuje snad ani jedna z vás, která by neměla své oblíbené, na něž nedá dopustit a v němž se cítí naprosto báječně. Ukážeme vám, do kterých tílek má ještě cenu investovat!

Článek

V létě je to pravděpodobně nejvyužívanější kousek vašeho šatníku. Oblékáte ho při každé příležitosti – na procházku do přírody, na oběd s kamarádkou, některé z vás ho mohou nosit i do práce. Jejich výrobci jsou si této oblíbenosti dobře vědomi, a tak nabízejí tílka všemožných střihů, barev, materiálů a stylů, aby si z této „hromady“ mohla vybrat každá z vás. Tílka zároveň nepatří mezi to nejdražší ve vašich skříních, naopak se velmi často stává, že narazíte na překrásné tílko za pár korun. Jejich celkem přiměřená cena dohromady s jejich různorodostí a vaší potřebou vlastnit hodně z těch úžasných kousků jsou důvody, proč jich máte doma takovou spoustu.

A jaké že to jsou? Určitě vlastníte pár obyčejných, které oblékáte na zahradní party, několik barevných či s nápisem, které nosíte k džínám (na krásné střihy džín se podívejte v článku 7 trendy střihů džín. Který vám padne?), několik „barových“ kousků a minimálně jedno s výstřihem, které vám dělá fakt hezká prsa. Tak si říkáme – léto je teprve v polovině – proč si tedy ještě nepořídit nějaký pěkný sběratelský kousek?

Pohodlná, přesto stylová

Jsou často jednoduchého střihu a z lehkých bavlněných materiálů. Pohodlnost z nich doslova čiší, ale neznamená to, že by patřily mezi oblečení na doma. Bývají ozvláštněny šťavnatými zářivými barvami, vtipnými obrázky a nápisy či zajímavými vzory (máte-li rády tílka s nápisy, přečtěte si náš článek Hravá móda? Trendy topy s nápisy!). Díky zmíněným vlastnostem jsou tak oblíbené a dá se předpokládat, že z pomyslného piedestalu je hned tak něco nesrazí. Nemáte-li ještě tílko, které je perfektní kombinací pohodlí a stylu, pospěšte si do obchodu. Za pár kaček si zde můžete pořídit takové, které vám přiroste k srdci!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 194 Kč, Vero Moda 411 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 443 Kč, Asos 277 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 693 Kč, Promod 484 KčFoto: archiv firem

Odvážná i vzorovaná na večer

Na romantickou večeři si vyberte elegantní a slušivé tílko. Do přeplněného, horkem sálajícího oblíbeného baru oblékněte buď nějaké hodně titěrné, nebo se sexy výstřihem. Na letní zahrádce v oblíbené hospodě budete v pátek večer sedět v jednoduše vypadajícím, ale zajímavými vzory posetém. Ano – právě tílko je tím, po čem sáhnete, když za vlahých letních večerů vyrážíte ven. Je jedno, co vás tu noc čeká, v krásném tílku budete neodolatelné v každé situaci!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 610 Kč, Asos 831 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 150 Kč, Asos 388 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 499 Kč, H&M 180 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 399 Kč, Vero Moda 726 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 484 Kč, Mango 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Pimkie 363 Kč, Vero Moda 412 KčFoto: archiv firem

Roztomilá a jemná

Máte rády drobné mašličky, květinové vzory a volánky? Jste romantický typ? Na to, abyste si tato tílka zamilovaly, snad ani být nemusíte. Vypadají totiž, jako kdyby byly ušity ze slz srnečka Bambiho a jsou lehounké jako ta nejjemnější pavučinka. Rozverné zavazování na ramenou vás úžasně omladí a pudrové barvy zase zjemní vaše rysy. Nebuďte však překvapené, že se na vás budou muži lepit víc než obvykle, vaše něžná vizáž v nich totiž okamžitě probudí ochranitelské pudy!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): KappAhl 449 Kč, H&M 180 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 208 Kč, Mango 249 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 720 Kč, H&M 277 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): KappAhl 499 Kč, Tally Weijl 242 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 499 Kč, Topshop 416 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 315 Kč, Topshop 665 KčFoto: archiv firem

A co vy? Už máte letos nakoupeno?

Reklama

Načítám