Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Vyzkoušejte spojit sladké a křehké lusky cukrového hrášku s bulvovým fenyklem a těstovinami. Nebudete litovat a je to extra jednoduché.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 1 bulva fenyklu
  • 1 trochu soli
  • 250 g lusků cukrového hrášku
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Fenykl očistěte a nakrájejte na proužky, lusky překrojte napůl a obojí zprudka orestujte na olivovém oleji. Směs osolte, opepřete a promíchejte s těstovinami.

Související témata:

Načítám