Hlavní obsah
5,0
(3)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Jezte jako v Itálii. Orestujte mladé cukety s fenyklem na olivovém oleji a promíchejte je s těstovinami. Vše musí být ovšem al dente.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 1 plechovka sterilované kukuřice
  • 4 lžíce panenského olivového oleje
  • 2 lžičky soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 bulva fenyklu
  • 2 ks cukety
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Fenykl očistěte a nakrájejte na proužky, cuketu na kolečka. V pánvi na olivovém oleji zprudka fenykl a cuketu orestujte, přidejte kukuřici, osolte, opepřete, přilijte trochu vody z těstovin, prohřejte a směs přímo v pánvi promíchejte s těstovinami.

Reklama

Načítám