Hlavní obsah

Top! Kolagen navržený influencerkou Michaelou Jonášovou

Foto: venira.cz

Ilustrační fotoFoto: venira.cz

Určitě jste už toho o kolagenu i influencerech hodně slyšeli. Co si ale myslíte o tom, když se tyhle dvě věci spojí? Může influencerka ve spolupráci s firmou, která se specializuje na přírodní kosmetiku a doplňky stravy pro krásu a zdraví, vyvinout něco skvělého? A proč je vůbec kolagen takový hit?

Článek

Pokud si myslíte, že je kolagen určen pouze pro starší jedince s bolestí kloubů a výraznými vráskami, tak vás vyvedeme z omylu! V poslední době se o něm z hlediska kosmetiky začíná mluvit stále víc a bystří už vědí, že je kolagen nezbytnou součástí pro lepší stav nejen pleti, ale i vlasů a nehtů!

Je to vlastně bílkovina, která je nerozpustná ve vodě a skvěle podporuje pružnou a pevnou pleť, jelikož tvoří základ pojivových tkání. Ale věděli jste, že jeho přirozená tvorba začíná rapidně klesat už od 25 let? Ano, a to je přesně ten věk, kdy bychom neměli zahálet a nějaký si pořídit. Všechno nám to naše pleť a vlasy totiž postupem času pěkně spočítají. Navíc je jeho tvorba již ve 40 letech úplně zastavena, takže opravdu není čas ztrácet čas.

Zkuste Venira kolagenový drink by @Michaela_Jonas!

Říká Vám něco firma Venira? Ano, jsou to přesně ti, kteří už mají v nabídce pěknou škálu nejrůznějších přírodních doplňků stravy, a to od kapslí pro vlasy, nehty a pleť, kolagenových drinků a vitamínů až po kosmetiku, jako jsou séra a oleje na pleť nebo šampony spolu s kondicionérem! Jejich poslední novinkou je ale právě kolagenový drink, na jehož vývoji se podílela také sama influencerka Michaela Jonášová.

Foto: venira.cz

Produkty firmy Venira, která má v nabídce již přes 80 produktů komplexní péče o krásu a zdravíFoto: venira.cz

Kdo je Michaela Jonášová a proč zrovna ona?

Michaela Jonášová je influencerka, jejímž hlavním cílem je motivovat a inspirovat ostatní ženy svým vlastním životem, který se s nimi nebojí, se všemi šťastnými i nešťastnými chvílemi, sdílet na svém Instagramu. Michaela se navíc zajímá o přírodní kosmetiku, s láskou o sebe pečuje a také tvrdí, že bychom nikdy neměli rezignovat na svůj vzhled, ale měli bychom o sebe pečovat také zevnitř, a to alespoň dvakrát tolik než zvenku. Proto se rozhodla spojit příjemné s užitečným a společně s firmou Venira pod svým jménem vyvinout svůj vlastní kolagenový drink, který by plnil všechna její očekávání a mohla by jej s hrdostí pod svým jménem doporučovat dál.

Foto: venira.cz

Influencerka Michaela Jonášová a její produkt: Venira kolagenový drink by @Michela_Jonas s příchutí meruňky a mangaFoto: venira.cz

Co drink obsahuje a jaký vlastně je?

Jako první musíme zmínit úžasnou příchuť meruňky a manga, která je prostě božská! Kolagenový drink obsahuje 7 000 mg hydrolyzovaného kolagenu a dalších 8 pečlivě vybraných účinných látek, které ve své kombinaci dokonale přispívají k pevnosti, pružnosti a kvalitě pokožky, zdravých nehtů a neodolatelným vlasům. Ještě pořád nevíte to nejlepší! Drink obsahuje 30 dávek, takže vám vydrží na celý měsíc a je slazen stévií, takže neobsahuje žádný cukr, laktózu, a dokonce ani přidanou chemii.

Foto: venira.cz

Venira kolagenový drink by @Michaela_Jonas a jeho účinné látkyFoto: venira.cz

Reklama

Načítám