Hlavní obsah

Trend v praxi: Využijte přestřižené šaty v dalších outfitech!

Foto: Nikola Šrajerová

Přestřižené šaty můžete rozebrat – krátký top se bude hodit například ke kalhotám do pasuFoto: Nikola Šrajerová

Reklama

Pokukujete po hitu letošního léta – přestřižených šatech? Na pěti outfitech vám ukážeme, že se tahle investice vyplatí! Názornou módní instruktáž si pro vás připravila stylistka Mariya.

Článek

S dvojdílnými šaty, které decentně poodhalují břicho, jsme vás už seznamovali. Dnes se proto zaměříme na to, s čím tento trend nosit. Přestože jsou podobné komplety nákladnější záležitostí, kromě šatů můžete využít i samostatný crop top a sukni. Jednotlivé kusy se navíc dají koupit zvlášť, pokud se tedy na vystavování holého pupíku necítíte, přeskočte ke stylingům se sukní.

Foto: archiv firmy

V hlavní roli – přestřižené šaty z Topshopu, 2310 Kč/kompletFoto: archiv firmy

Módní komplet

Začněme samotným kompletem. Vzorovanou dvojici můžete doladit sněhově bílým sáčkem a podpatky, pokud ho ale chcete trochu odlehčit, obujte boty na platformě nebo klínku a přes rameno přehoďte batůžek. Ty kožené letos zažívají obrovský boom a dobře doplní většinu ležérních modelů.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: přestřižené šaty (Topshop, 2310 Kč/komplet), náramky (Parfois, 149 Kč/kus), batoh (Aldo, 1399 Kč), boty (Aldo, info o ceně v obchodě), náušnice (Lindex, 149 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Propadly jste batůžkovému trendu? Zkuste některý z těchto tipů. Všechny batohy jsou koženéFoto: archiv firem

Mini versus maxi

Jste zahřáté? Dobře, jdeme kombinovat. Zkrácený vršek vypadá nejlépe ve společnosti maxi sukně. Nikdy byste neměly odhalovat příliš, spojení crop topu s krátkou délkou bychom přirovnali k procházce po velmi tenkém ledě. Dlouhou sukni doporučujeme nosit s placatými botami nebo sandálky.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: top (Topshop, 1120 Kč), sukně (Reserved, 699 Kč), čelenka ve vlasech (Tally Weijl, 219 Kč), brýle (Ann Christine, 249 Kč), kabelka (DKNY, 4310 Kč), hodinky (Parfois, 499 Kč), náramky (Tally Weijl, 219 Kč/set), boty (Topshop, 980 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Kalhotová varianta

Krátký top si bude rozumět i s kalhoty do pasu. Opatrné buďte jen při výběru střihu, vyhýbejte se těm super úzkým. Přidat tentokrát můžete i podpatky, které krásně prodlouží siluetu.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: top (Topshop, 1120 Kč), kalhoty (F&F, 599 Kč), pásek (Ann Christine, 199 Kč/3 kusy), náramek (Marks & Spencer, 299 Kč), aktovka (Parfois, 899 Kč), prsten (Lindex, 99 Kč), boty (Baťa, 2199 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Sportem ku… módě

Hornímu dílu dáme pauzu a vrhneme se na sukni. Pojmout ji můžete i v duchu sportovního trendu – jednoduše do ní zastrčte top, připomínající dres. Pokud máte kousek z lehkého průsvitného materiálu, oblečte pod něj místo podprsenky bandeau top.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: sukně (Topshop, 1190 Kč), bandeau top (Ann Christine, 129 Kč), triko (Ann Christine, 399 Kč), boty (Baťa, 2199 Kč), náhrdelníky (New Yorker – summer 349 Kč, bang bang 99 Kč), náramek (Tally Weijl, 129 Kč), kabelka (Van Graaf, info o ceně v obchodě)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Co říkáte, přidáte se do týmu?Foto: archiv firem

Odvážné kimono

Pokud se nebojíte nápadnějších kombinací, zkuste sukni spojit s módním kimonovým vrškem. K volnému kimonu je krátká sukně jako dělaná. Zvolily jste stejně jako naše stylistka oba kousky ve vzorovaném provedení? Halenka už by měla být co nejjednodušší.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: sukně (Topshop, 1190 Kč), halenka (Reserved, 399 Kč), kimono (F&F, 529 Kč), boty (Högl, 4299 Kč), náhrdelník (Parfois, 329 Kč), náušnice (Lindex, 129 Kč/4 páry), kabelka (Van Graaf, 599 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám