Hlavní obsah

Trendy povlečení pro každou ložnici

Nejen oděvy podléhají trendům. Co právě frčí v oblasti ložního prádla, se dozvíte v tomto článku.

Článek

Ložnice bývá nejintimnějším místem v bytě. Právě v této místnosti odkládáte starosti všedního dne a nabíráte síly na ten následující. Především ale odráží váš životní styl, a proto byste si ji měli zvelebit tak, abyste se v ní cítili co nejpohodlněji. Jednou z věcí, které ovlivňují celkový vzhled ložnice, je bezesporu povlečení. V současné době není problém sehnat jakýkoliv vzor, a tak vždycky dbejte na takový design, ze kterého máte příjemné pocity.

Prodloužené bavlněné povlečení ODETA – lososová

3D povlečení na vzestupu

Pokud vás neurčité abstraktní vzory příliš nebaví, sáhněte po 3D povlečení. To zaujme především živými vzory, které opticky vystupují z povrchu látky. V nabídce trojrozměrných designů si můžete vybírat například mezi obrázky přírody, vesmíru, zvířat i světových metropolí. Tento druh ložního prádla se vyrábí jak ve formě bavlněného povlečení, tak i ze syntetických materiálů, které jsou příjemně hřejivé a hodí se pro chladnější období.

Krepové povlečení nejen pro lenochy

Kdo nemá žehlení v lásce, může zajásat, krepové povlečení totiž nic takového nepotřebuje. Přestože zvrásněný povrch látky nemusí vyhovovat každému, charakteristické vlastnosti bavlny si přesto zachovává. Látka je i tak dostatečně vzdušná, savá a má vynikající termoregulační vlastnosti.

Krepové povlečení EMA – zelená

Až zima zavolá, zvolte mikroflanel

Řadíte se k věčným zimomřivcům? Pak pro vás bude povlečení mikroflanel v zimních měsících doslova požehnáním. Jeho heboučký povrch připomíná kožíšky plyšových hraček, ke kterým jste se tak rádi tulili jako děti. Mikroflanel rozhodně nevyžaduje složitou údržbu a po vyprání velmi rychle uschne. Ačkoliv je jeho povrch poměrně netypický, vyrábí se v široké škále vzorů i barev.

Povlečení mikroflanel ELIZABETH DUO – černá

Za nákupy nemusíte chodit nikam daleko, nakupujte s důvěrou

Jistě vás teď napadá, kde se dají zmiňované typy povlečení zakoupit. V takovém případě pro vás máme dobrou zprávu, za nákupy nemusíte chodit nikam daleko, stačí navštívit internetový obchod RodinneBaleni.cz, který se řadí k předním prodejcům na českém trhu. Kromě kvalitních lůžkovin zde můžete využít i 50denní lhůty na vrácení zboží či výhodných akčních nabídek. Přejeme vám úspěšný nákup!

Načítám