Hlavní obsah

Triky Andrey Kalivodové: Líčení? Stačí málo!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Andrea Kalivodová (40) je jednou z našich nejznámějších operních pěvkyň, a tak musí dbát i na to, jak vypadá. Nečekejte žádné složité líčení, moc dobře ví, že stačí málo, abyste vypadala jako bohyně. V čem tkví její kouzlo?

Článek

Andra Kalivodová je živoucím důkazem, že ženská krása netkví pouze v tom, jak se nalíčíte. Dobrá zpráva pro všechny, které nebaví sedět dlouho před zrcadlem nebo na to nemají čas. Jako v případě operní pěvkyně.

Kromě toho, že zpívá v Národním divadle, má své vlastní koncerty, vystupuje s triem Opera Divas, zkouší a nahrává, se Andrea také stará o dva malé raubíře. Jejím synům Adrianovi a Sebastianovi jsou tři a jeden rok a každá maminka ví, že mnoho času na lakování nehtů či trhání obočí nezbývá.

Vychází z toho, že méně je někdy více, a k tomu, aby žena vypadala dokonale, není potřeba příliš líčidel. Kouzlo totiž tkví v něčem jiném. Na co tedy spoléhá Andrea Kalivodová? Podívejte se na video!

Na co v péči o pleť spoléháte vy?

Načítám