Hlavní obsah

Triky herečky Bereniky Kohoutové: Jak si zeštíhluje obličej?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová je poslední dobou na roztrhání. Na líčení si ale vždycky čas udělá a i proto vás dnes nechá nahlédnout pod pokličku svého rituálu.

Článek

Bereniku Kohoutovou (27) jsme do dalšího dílu pořadu „Jak se líčí celebrity?“ zvali dávno, ale až teď se nám konečně podařilo najít skulinku v jejím kalendáři. Milá a cílevědomá herečka hraje v Ordinaci v růžové zahradě, vyhrála pěveckou soutěž „Tvoje tvář má známý hlas“ a k tomu ještě zkouší ve svém domovském divadle a připravuje druhou sólovou desku.

Líčení ji hodně baví, i proto se rozhodla s námi podělit o své tipy a triky. Berenika nám poradí, čemu bychom měly věnovat pozornost ve smogem znečištěném ovzduší, na čem bychom podle ní neměly nikdy šetřit nebo jak si přičarovat protáhlý obličej, i když ho máme od přírody kulatý. Oblíbeným prvkem letního líčení jsou pro ni třpytky, z videa pochopíte proč. A pokud vás zajímá, jak bude známá herečka trávit léto a kde ji můžete potkat, rozhodně se dívejte až do konce!

Koho byste rády viděly v dalším díle vy?

Načítám