Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Tvaroh, čerstvé bylinky a čerstvý chléb. Tomu se nedá odolat!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g měkkého tvarohu
    7
  • 50 g másla
    7
  • 1 lžíce zakysané smetany
    7
  • 1 ks šalotky
  • 1 špetka soli
  • 2 lžíce čerstvých bylinek
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Tvaroh utřete se změklým máslem a smetanou, přidejte šalotku a nasekané bylinky (pažitka, řeřicha, oregano, bazalka, estargon apod.), osolte a dobře promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie624,55 kJ
Bílkoviny8 g
Tuky11,26 g
Sacharidy4,4 g
Sůl0,26 g
SAFA5,76 g
Vláknina0,25 g
Cukry3,26 g

Načítám