Hlavní obsah

U kartářky jsem se málem zhroutila!

Foto: shutterstock.com

Kartářka uhodla skoro všechno...Foto: shutterstock.com

Reklama

Naše čtenářka zažila u kartářky velké překvapení a málem se zhroutila. Rozhodla se nám o tom napsat. A co si myslíte o věštění z karet vy? Své zkušenosti posílejte na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Kartářka mi řekla dost pravdy o mé budoucnosti, až z toho šel mráz po zádech. Nejen karty, ale i její trochu neobvyklá intuice mě vyděsily. Nebýt mé kamarádky, která tam tehdy šla se mnou, tak jsem se asi zhroutila.

Navštívila jsem ji v době, kdy jsem řešila velké dilema, které se týkalo mého osobního života. Byl teplý květnový den a já s sebou vzala ještě jednu kamarádku a tehdy kolegyni z práce. Šla jako první a já se jen divila, co vše jí vyčetla z karet a kolik věcí z minulosti správně popsala. Až mi naskočila husí kůže.

Kartářka vzala její ruku do své a zavřela oči a na chvíli se odmlčela. Pak začala mít jako vidiny a předpovídala a kamarádka jen přitakávala a kroutila hlavou, jak to jen může vědět. Tyto věci byly skryty někde hluboko v duši.

Když jsem měla přijít na řadu já, tak mnou projela taková zimnice a strach, že se mi oči zalily slzičkami. Zamíchala jsem si karty a ona je rozložila na stůl. Zakroutila hlavou a že prý nemá slov, takové karty v životě prý nikdo neměl. Četla v nich, že jsem stále s člověkem, který mě psychicky týrá, ale viděla rozchod a zároveň soužití s ním. Ano, bylo to 14 dní, co náš vztah skončil, ale stále jsme bydleli v jednom bytě, protože nové bydlení jsem stále hledala.

Dál uhodla, že mám tanečně nadanou dcerku a její umění tance ji jednou proslaví. Pak začala mít ty stejné vidiny jako u kamarádky, a to už jsem plakala. Řekla mi, že pokud se co nejdříve neodstěhuji od bývalého partnera, tak budu mít ještě větší problémy než teď. Viděla stěhování do nového bytu, který bude v paneláku stojícím na louce a bude mít ošklivé červené balkony.

Vůbec jsem nad jejími slovy nepřemýšlela, když jsem si kupovala byt a stěhovala se. Ale její vidiny se vyplnily do detailu. Jen jedna její předpověď se ještě nevyplnila. Prý do dvou let budu mít děťátko - chlapečka, avšak teď v květnu to bude přesně druhý rok od mé první věštby a miminko nikde. Ale tu pravou lásku, na kterou jsem čekala, tu jsem našla a miminko si přejeme.

Kartářky uznávám, mají jakousi moc a kouzlo, které lidem dává pocit, že se v jejich budoucnosti aspoň něco vyplní.

Byly jste někdy u kartářky? Co si o tom myslíte? Dá se předpovědět budoucnost z karet? Pojďte nám své názory a zkušenosti napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun. Nebo své štěstí budete raději pokoušet jinak?

Reklama

Načítám