Hlavní obsah

Ukažte se v barvách slunce! Rozzáří vás!

Foto: Thinkstock

Žlutá a oranžová patří k létu stejně jako slunceFoto: Thinkstock

Reklama

Když se řekne léto, většina z vás si představí dovolenou, rozpálený písek a ještě žhavější prázdninové noci. Této náladě odpovídají i barvy, které k těmto měsícům nepochybně patří – žlutá a oranžová jsou odstíny slunce. Prohřejte si jimi i to donedávna uplakané léto!

Článek

Oranžová i žlutá jsou neuvěřitelně žhavé odstíny, které vás dokážou nabít energií a optimismem. Vzpomeňte si, jak slastně se rozvalujete pod prvními teplými paprsky slunce a jak se jim snažíte vystavit co možná největší plochu vašeho těla (rady pro opálenou pokožku najdete zde: Jak si prodloužit opálení? Zkuste naše tipy!). A co kdybyste si ten slastný pocit mohly dopřát kdykoli? Stačí si pořídit pár zářivě žlutých a oranžových kousků, a rozverná letní nálada vás jen tak neopustí!

Šťavnatá oranžová

Je to barva zralých pomerančů i těch nejkrásnějších západů slunce, díky tomu na vás pokaždé dýchne náladou končícího dne vychutnávaného z balkonu s výhledem na moře s lahodným koktejlem v ruce. I oranžová spadá do letošních multibarevných trendů, takže nejen že budete zářit pohodou a uvolněností, ale budete i zatraceně in! A s čím ji kombinovat?

Foto: Isifa

Oranžovou v létě nosí i celebrity, například herečka Blake Lively nebo topmodelka Karolína KurkováFoto: Isifa

Takto nápadná barva vlastně nic moc dalšího nepotřebuje. K oranžovému topu stačí klidně džíny a balerínky, k oranžovým šortkám zase bílé pánské tílko. Výraznostbarvy často kompenzují prosté střihy a jednoduchosti se můžete držet i vy. Chcete-li výraznost outfitu ještě podpořit, udělejte to třeba s doplňky – extravagantní tyrkysový náhrdelník se na oranžovém tričku bude krásně vyjímat, a přidáte-li k němu ještě pásek a masivní prsten ve stejné barvě, budete za hvězdu. Pamatujte i na to, že jedním z velkých trendů letošního léta je kombinování oranžové se sytě růžovou! Odvažte se a oblékněte k oranžovým kalhotám růžový top – outfit bude vypadat naprosto úžasně a vy také!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 800 Kč, Asos 693 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 637 Kč, Topshop 776 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Promod 363 Kč, Topshop 166 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 277 Kč, Tally Weijl 146 Kč a 242 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 146 Kč, Casio 554 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Asos 166 Kč, 485 KčFoto: archiv firmy

Optimistická žlutá

Dalo by se říci, že tuto barvu vídáte ze všech nejraději. Objevuje se totiž po dlouhých zimách, kdy se všichni modlí za vyšší teploty a kdy vás jen pouhý pohled na první pampelišku neuvěřitelně rozradostní. Stejně jako oranžovou i žlutou kombinujte jednoduše s decentními barvami. Naprosto oslňující budete v kombinaci s bílou – vyjděte si v bílých kalhotách a zářivě žlutém topu, ale nedivte se, když budou kolemjdoucí při pohledu na vás mhouřit oči! Výrazných barevných kombinací pak máte celou škálu. Krásně vypadá kanárkově žlutá v kombinaci s barvou indiga, chcete-li s barvou fialových kosatců, s trávově zelenou, limetkovou i s tyrkysovou (tipy na spoustu věciček v této překrásné barvě moře najdete zde: Módní léto volá po tyrkysové!). Pohrajte si s odstíny a zjistěte, zda vám sluší sytá žluť slunečnic, či svítivá citronová, v každém případě vás zahřeje na srdci!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 391 Kč, Debenhams 332 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Debenhams 499 Kč, Promod 726 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dorothy Perkins 289 Kč, Topshop 443 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 1800 Kč, Topshop 166 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Topshop 609 Kč, 831 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Topshop 443 Kč, 693 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Topshop 499 Kč, 277 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 831 Kč, Asos 554 KčFoto: archiv firem

Optimismus z vás bude na kilometry sršet, zvolíte-li kombinaci obou těchto barviček – žlutá dohromady s oranžovou tvoří fantastickou dvojku! V takovém outfitu se vy budete cítit naprosto úžasně a ostatní budou úplně paf!

A co vy? Máte doma nějaký kousek v těchto úžasných barvičkách?

Reklama

Související témata:

Načítám