Hlavní obsah

Užijeme si aktivní léto s Corny Linea

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A taky s blondýnou Katkou, se kterou se potkáme v sérii videí. V nich nám poradí, jak a kde trávit aktivně svůj volný čas.

Článek

S Katkou tak můžeme nejen výborně zhubnout do plavek, ale užijeme si skvělé aktivní léto. Některé její aktivity jsou ryze sportovní. Taková jízda na kolečkových bruslích, beach volejbal, jízda na kole, trekking nebo plavání, to jsou aktivity, které nám rozhodně protáhnou celé tělo.

Oproti tomu opalování, jízda na koni nebo návštěva hudebních festivalů jsou spíše relaxací. I když jízda na koni je spíše sport. Obzvlášť když k ní člověk tak přistoupí. Při opalování se musíme vždy jednou za čas obrátit a namazat, takže je to vlastně takové malé cvičení. A festivaly? Ty jsou také velmi náročné. Takže s tou relaxací to není až tak vážné.

Rozhodně nám Kateřina dá dobré tipy, jak a kde si užít léto. A navíc přidá i pár rad, jak při tom sbalit pořádného chlapa. Videa najdete na stránce www.aktivnileto.cz

Reklama

Související témata:

Načítám