Hlavní obsah

Užijte si bujaré vánoční večírky naplno

Reklama

Se začátkem posledního měsíce v roce přichází nejen starosti s přípravou nezapomenutelných Vánoc, ale také série fantastických večírků, oslav a vůbec náporů na váš organismus. Připravte tělo na party!

Článek

V prosinci pijete asi nejvíc v celém roce. Od vánočních večírků s kolegy až po silvestrovskou party. Nový rok pak vítáte s předsevzetím, že letos budete žít zdravěji…

Propařte prosinec, večírků není nikdy dost!

Většina z vás si po večírkovém maratonu musí pomáhat nejrůznějšími preparáty. Zkuste přírodní varianty! Kořen Kudzu je prostě skvělou berličkou po hýření všeho druhu, aktivizuje totiž detoxikační procesy. Obsahuje izoflavony napomáhající v boji se závislostmi – zmírňují abstinenční příznaky. Kudzu také pomáhá při intoxikaci jater alkoholem nebo některými léky.

Rostlina Kudzu z Dálného východu detoxikuje organismus a potlačuje chutě na alkohol i cigarety

Základem je čistit organismus

Ať už si rádi dáte sem tam sklenku dobrého pití nebo se rádi nezdravě najíte, je dobré detoxikovat tělo, které se nezdravým životním stylem zanáší. Zkuste AloeLive Detox! Aloe je rostlina pocházející z oblasti Súdánu. Její léčivé účinky zná léčitelství již tisíce let a po pečlivém zkoumání ji za svou přijala i západní medicína. AloeLive Detox má příznivé účinky nejen na zažívací ústrojí, ale také na redukci hmotnosti. Tak trochu dvě mouchy jednou ranou, co myslíte?

Přípravek AloeLive Detox detoxikuje organismus, a pomáhá tak kromě jiného při redukci tělesné hmotnosti

Dejte tomu šťávu, hoďte žaludek do pohody

O účincích Aloe nemůžete pochybovat ani vteřinu. Při vnějším užití má hojivé účinky na popáleniny, odřeniny a drobná poranění. Používá se jako součást kosmetických přípravků. Při vnitřním užití zase Aloe pomáhá zažívání, čistí a zklidňuje. Šťáva z Aloe je navíc 99,7 % čistoty a dostanete k ní jedno balení ZDARMA. Abyste se pročistili pořádně!

Přírodní šťávu z aloe AloeLive nyní koupíte v akci 1+1 zdarma. Příznivě posiluje imunitu a čistí organismus

Užijte si večírky bez nemocí

Představte si, že se celý měsíc těšíte na večírek, kde si zaflirtujete s kolegou z vedlejší kanceláře, a pak vás na poslední chvíli schvátí chřipka. Nemůžete dopustit, aby ho sbalila sekretářka, tak koukejte posilovat imunitu. AloeLive Imunita vás obrní proti virózám a vy zabodujete!

AloeLive Imunita obsahuje kromě aloe také výtažky z černého bezu, který pomáhá vylučovat přebytečnou vodu z organismu

Vylaďte svou fyzičku

Sportovci jej nazývají elixírem rekordů, vám může pomoci posílit imunitu, přispěje k normálnímu trávení, a navíc ke kontrole hmotnosti. Jak jinak se můžete dostat do těch o číslo menších šatů, které jste si koupila? Řeč je o přírodním produktu Mumio, který je také vhodný pro muže. Můžete jej třeba pořídit příteli jako vánoční dárek. Ať vidí, že na něj myslíte!

Mumio je také nazýván elixírem rekordů, je oblíbený mezi sportovci, pomáhá překonávat fyzickou i psychickou zátěž

Pařby až do rána srdci neprospívají

Až budete mít Vánoce za sebou, nezapomeňte doplnit omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které přispívají k normální činnosti srdce. V přípravku Omega-3 je máte hezky komplet i s vitaminem E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Omega-3 přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá k normální funkci srdce a mozku

Nebojte se užít si oslavy naplno, jen se na ně trochu připravte!

Reklama

Související témata:

Načítám