Hlavní obsah

Probuďte v sobě sexy bohyni

Foto: fanpop.com

Sarah Jessica Parker je zvláštně přitažliváFoto: fanpop.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krása je pomíjivá, charisma věčné...? Odhalte, v čem se skrývá pravé umění svádění, a staňte se sexy bytostí - na počkání! Síť milostných dobrodružství se již splétá okolo vás, tak zjistěte, co je na vás tak zajímavé, a popleťte mužům hlavu tím, jaká jste!

Článek

Poutá, zneklidňuje, zvyšuje tepovou frekvenci. „To" se jmenuje charisma. Není postaveno na fyzické kráse, pouze kombinuje osobní jedinečnost s jemným poodhalením vlastních tajemství. A v každém dřímá nějaká ta výjimečnost, která by neměla zůstat nevyužitá. Pokud si ji žena uvědomí, přirozeně se stane pyšnou na své ženství. Pak už k nebývalému svádění chybí pouze krůček. Zvládne to každá dáma, takže i vy... Pojďte do toho s námi! Proč?

Šarm - silnější než krása?

Cítit se dobře ve svém těle znamená dokázat pustit fantazii na špacír, objevit v sobě chuť k experimentům, zkrátka být hrdá na vlastní hodnotu. Pak z ženy sálá jiskra, život, radost, sexapeal... A to jsou přesně ty situace, ve kterých hloubáte nad tím, proč je zrovna tamta slečna "nemodelkovského" typu středem pozornosti, i když vám se na první pohled zdá zcela obyčejná - muži si ale myslí něco jiného. Každý její pohyb nebo pohled jim připadá jako výzva. Vezměte si třeba takovou Sarah Jessicu Parker z kultovního seriálu Sex ve městě. Dá se o ní s jistotou říci, že je klasicky krásná? A přesto její osobní kouzlo eroticky působí na okolí. Hrajte taky svoji roli a zvyšujte mužům tep!

Foto: barbrastreisand.com

Barbra Streisand je vždy elegantníFoto: barbrastreisand.com

Vyberte si svoji osobní zbraň, pořiďte si do ní náboje (čili naučte se zacházet sama se sebou) a proplujte létem jako nezapomenutelná éterická bytost, jež v mužích zanechá stopy! S každým úspěchem ve vás poroste síla a energie, která k vám bude přitahovat pohledy jako magnet. V tu chvíli dotáhnete svoji moc k dokonalosti, neboť tu jedinou, pravou zbraň vám nikdo nikdy nevezme - zvlášť když si ji budete formovat. Takže ke kterému druhu osobního kouzla máte zrovna vy nejblíže?

Vzrušující dáma

(Příklady: Dagmar Havlová, Barbra Streisand, Audrey Hepburn) Kostýmky, luxusní značky, elegantně upravené vlasy, precizní líčení. To jsou hlavní znaky elegantní dámy. Vaše požitkářství zaobalené do drahého spodního prádla a šampusových bublinek bude působit rafinovaně a vznešeně. Vykoupejte ho v sektu a zavažte mu oči saténem. Často si dopřávejte duševní relax a své tělo svěřujte do péče masérů.

Nespoutaná divoška

(Příklady: Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Lady GaGa) Červená barva vám bude nevídaně slušet! Zazáříte! Všechno výrazné, třpytivé o obepnuté z vás udělá šelmu. Ukažte mu, že milovat se dá ve třech i více - pořiďte si erotické hračky a nebojte se je použít! Temperament podpořte smyslnou hudbou a pohyby hodné břišních tanečnic. Svůj drápek jemně vryjte do jeho kůže. Jen ať ví, s kým má tu čest!

Foto: beyonceknowlesgallery.com

Beyoncé - kráska s příchutí exotikyFoto: beyonceknowlesgallery.com

Exotická gazela

(Příklady: Leila Abassová, Kleopatra, Beyoncé) Buďte dráždivě tajemná. Nakupte svíčky, aromatické oleje, vrhněte se do tajů afrodiziak a tantrického milování. Vaše nespoutanost bude podpořena i vědomostmi z Kamasútry, sexuálními masážemi, rituály a ukázkou masturbační exhibice. Co si takhle pořídit nějaký kostým z dálek za hranici všedních dní? Penízkový řetízek břišních tanečnic rozezvučí vaši touhu po dobývání světa. Opojné vůně a hedvábné látky z vás učiní úchvatnou společnici.

Smyslná požitkářka

(Příklady: Simona Krainová, Paris Hilton, Marylin Monroe) Odhalená kůže, prsní bradavky viditelné pod mírně průsvitným topíkem, sem tam „zapomenuté" spodní kalhotky... Boty na vysokém podpatku vám vyklenou zadeček a prodlouží nohy, místo podprsenky vyzkoušejte korzet. Pohrajte si s materiály a pomůckami - semišová pouta, kožený bičík, latexový kostýmek. Ukažte světu, kolik touhy a chtíče v sobě máte!

Jaké jsou znaky intelektuálky, dračice či sportovkyně? Čím v sobě zažehnout sexuální jiskru a jak se stát ženou, na kterou se nezapomíná?Již zítra se na ProŽeny.cz mj. dozvíte, proč Marylin Monroe padali muži k nohám, a jak být stejně sexy jako Sharon Stone! Rozehrajte nejsmyslnější hru svého života!

Reklama

Související témata:

Načítám