Hlavní obsah

Valentýn: 15 super dárků z lásky

Foto: Thinkstock

Překvapte svou lásku valentýnským dárkemFoto: Thinkstock

Reklama

Jak by měl začít svátek zamilovaných, který je už v pondělí 14. února? Rozkošným valentýnským dárkem! Jestli si stále ještě nevíte rady, čím svůj protějšek obdarovat, nezoufejte. Jsme vaše první pomoc a máme pro vás 15 inspirativních tipů!

Článek

Slavíte se svou láskou valentýnský svátek zamilovaných? Některými z našich dárkových tipů můžete partnera mile překvapit a sebe potěšit. Co se hodí jako dárek pro oba?

1. Inspirujte svého Valentýna!

Šperky a hodinky klenotnictví Présence jsou jedinečné stejně jako lidé, kteří je nosí. Présence přináší radost z klenotů a jejich originálního designu, který jim propůjčují světoznámí návrháři a hodinářští mistři. Nechte se inspirovat a vstupte do světa Presence.cz. Komerční prezentace

2. Překvapte ho svůdným prádlem

Obdarujte sebe a udělejte radost i jemu! Jak? Svůdným spodním prádlem od značky F Nová kolekce je inspirována sexy luxusním prádlem značky Agent Provocateur. Co třeba krásné body?

Cena: 420 Kč

3. Šampaňské v zamilovaném termoobalu

Valentýnský obal s motivem ptáčků udrží lahev luxusního šampaňského Veuve Clicquot Rosé ve správné teplotě dvě hodiny. Obal si nechte i poté, co se lahvi podíváte na dno. Bude se hodit i na další romantické večery.

Cena: 1780 Kč

4. Parfémy s vaší společnou fotkou

Během února máte možnost pořídit si vůně od Clinique Happy, Happy Heart nebo Happy For Men ve speciálním valentýnském provedení! Parfém si totiž můžete nechat udělat s fotografií vás a vaší lásky!

Cena:1720 Kč

5. Relaxace pro něj i pro ni

Relaxujte společně v příjemném prostředí studií Thai Fit. Nabízíme široký výběr thajských masáží, které lze darovat formou poukazu. Thajská masáž uvolní napětí a blokády, ať už ze sedavého zaměstnání nebo po sportovním výkonu. Vyberte si na www.thaifit.cz a dopřejte mu nádherný pocit lehkosti a uvolnění, který se po thajské masáži dostaví. Komerční prezentace

6. Rubikova kostka pro zamilované

Rubikovu kostku měl v dětství asi každý. Tahle speciální zamilovaná verze Magic Cube funguje na stejném principu, jen místo barevných políček je tam spousty srdíček. Hezký, roztomilý, nijak drahý dárek, s nímž si může pohrát on i ona.

Cena: cca 70 Kč

Dárky pro něj

On vám k Valentýnu kupuje dárky každý rok. Letos se chcete vytáhnout i vy, ale jaksi vás nenapadá, co mu pořídit? Podívejte se na naše tipy…

7. Vývrtky ve tvaru srdce

Je váš partner milovníkem vína a při oslavě Valentýna u vás doma určitě nějaká ta lahev padne? Překvapte ho luxusními vývrtkami ve tvaru srdce od Sexshop.cz v dárkové kazetě. Nejenže jde o praktický dárek, zároveň tím jasně dáte najevo, co ke svému partnerovi cítíte.

Cena: 290 Kč

8. Kytice z bonbonů

Kytice pro muže k Valentýnu? Jestli je milovníkem sladkého, nemůžete se splést, když mu pořídíte kytici z bonbonů Confetti. Vybrat si můžete z mnoha barevných kombinací i druhů bonbonů a čokolád. A když dbáte na jeho zdravou výživu, pořiďte mu kytici z čerstvého ovoce.

Cena: od 298 Kč

9. Pro zamilované cestovatele

Pokud je váš miláček vášnivým cestovatelem a chcete mu dát k Valentýnu hodnotný dárek, můžete zvolit poukaz na dovolenou od Neckermann Cestovní kanceláře v hodnotě 5000 Kč, za který zaplatíte pouze 2500 Kč. Poukaz lze od Valentýna do konce března uplatnit na všechny letní zájezdy.

10. Vrtulník pro hračičku

Většina mužů nikdy nevyroste z dětských her, jako jsou auta, vrtulníky nebo lodičky na vysílačku. Udělejte tomu svému radost a pořiďte mu nějaký takový model! Třeba vrtulníček Fleg 331 – Military GYRO. Vsaďte se, že z něj bude mít větší radost, než když byl malý kluk!

Cena: 699 Kč

Dárky pro ni

Máte s partnerem dohodu, že si dárek k Valentýnu sama vyberete nebo mu vždy nenápadně naznačíte, co byste si přála? Pokud ještě nejste rozhodnutá, co by vám udělalo radost, nechte se inspirovat námi…

11. Pro milovnice šperků

Potrpíte si na šperky? Pokud do vás chce partner „vrazit“ vyšší částku, nasměrujte ho třeba na tento romantický přívěsek Miss Sixty. Je s kamínkem ve tvaru srdce, korálky a perlami a je dodáván včetně poocelovaného řetízku v krabičce.

Cena:1690 Kč

12. Aby byla oslava voňavá

Jestli vás oslovují svěží a trochu rozpustilé vůně, poraďte partnerovi, aby vás obdaroval parfémem NAF NAF – Fashion Instinct. Obsahuje extrakt z pomeranče, kyselého jablka a hořkých mandlí, jenž podporuje růžový olej a jasmínové lístky. Zdravá drzost této kompozice probouzí hluboké smyslové vnímání.

Cena:1100 Kč (50 ml)

13. Ať je stále s vámi

Stýská se vám po něm, když se jen pár hodin nevidíte? Ať vám daruje svou fotku v krásném rámečku ve tvaru srdce zdobeném květinami. Romantický nádech mu dodává štrasový kamínek uprostřed každé kytičky. Rámeček Bella Rose ve světle krémové barvě má velikost 14 x 14 cm a je určený na fotku o rozměru 10 x 10 cm.

Cena: 465 Kč

14. Když miluje snídani v posteli

Snídaně do postele potěší ženu nejen na Valentýna. Když navíc bude servírovaná v nových designových šálcích na espresso a capuccino Caffe Tiamo, radost každé dámy bude dvojnásobná. Krásnýdomov.cz nabízí hrnky i v trendových barvách – světlé a tmavé fialové.

Cena: od 175 Kč

15. Každá chce být krásná!

Stále někdo ženy obviňuje, že hubnou proto, aby dobře vypadaly v róbách více či méně známých značek. Ale to je omyl, ony chtějí vypadat dobře hlavně kvůli mužům. Tak proč je v tom nepodpořit? Radost jim určitě udělají designové činky Philippi. Sada obsahuje dvě jednokilové.

Cena: 2599 Kč

Reklama

Načítám