Hlavní obsah

Valera – fén, který budou vaše vlasy milovat

Toužíte po zdravých, pevných a lesklých vlasech? Dejte vale starému fénu a svěřte svou hřívu do péče osobního kadeřníka Valera Metal Master. Je výkonnější, mimořádně dlouho vydrží a zdraví vašich vlasů je pro něj na prvním místě.

Článek

Fénování je základ každého krásného účesu. Dodává vlasům objem a přirozený vzhled. Dokáže vytvářet zázraky, ale také vlasy úplně vysušit a zničit. Švýcaři vyslyšeli volání suchých vlasů o pomoc a přivedli na svět fén, jenž imponuje ženám, které vědí, co chtějí, záleží jim na svém životním standardu a upřednostňují kvalitu a péči před módními výstřelky. Fén, který nejenže vlasy nevysouší, ale dokonce se o ně při fénování stará.

Mástři na péči o vlasy, to jsou fény Valera Metal Master

Prestižní švýcarská společnost Valera se stará o vlasy žen po celém světě už více než 60 let. Své výrobky vyvíjí ve spolupráci s předními světovými kadeřníky, stylisty a odborníky na vlasy. Díky tomu nevyrábí jen obyčejné vlasové vysoušeče, ale opravdové mástry na péči o vlasy. Vrcholem jejich tvorby se staly dva jedinečné fény – zlatý Valera Metal Master Light Ionic Gold a stříbrný Valera Metal Master. Barvy podle dvou cenných kovů nemají jen tak náhodou, ale zejména díky svým naprosto unikátním vlastnostem.

Valera Metal Master Light Ionic Gold

Vaše vlasy si zaslouží tu nejlepší péči

Kovové tělo zlaté a stříbrné varianty fénů Valera Metal Master vytváří dokonalý vzhled a zároveň plní funkci chladiče. Proto snesou obrovskou zátěž v rukou stylistů a profesionálních kadeřníků a vy si tak můžete být naprosto jistá, že každodenní foukání vašich vlasů s přehledem zvládnou. Perfektní vzhled obou mástrů je ale jen špička ledovce. Fény jsou totiž vybaveny technologií záporně nabitých iontů, která se stará o hydrataci a jemnost vašich vlasů. Ty tak po vyfoukání perfektně drží tvar, nejsou vysušené a jejich nadpřirozený lesk oslní každého na míle daleko. Je libo silný vichr pro rychlé sušení, nebo studený vánek pro úpravu účesu? Šest variant proudění vzduchu se přizpůsobí přesně vašim potřebám.

Je to zlato, říkají o něm

„Valera je pro mne kvalita. Je to vlastně takový ,luxusní šperk' do koupelny,“ říká Simona Krainová, světoznámá topmodelka a tvář Valery pro Čechy a Slovensko. Tělo zlatého mástra totiž pokrývá 24karátové zlato. Zároveň je extrémně lehký a vybavený 3metrovým kabelem s unikátním systémem rotocord, díky kterému budou lokny na vašich vlasech to jediné, co se při foukání zvlní. A právě vzhled a výjimečné funkce dělají ze zlaťáka unikát.

Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz

Sníte o zdravých, lesklých a upravených vlasech? Štípněte se, protože sen se stal skutečností. Udělejte ze svých utrápených vlasů korunku krásy. Profesionální ionizační fény Valera Metal Master se o to postarají. Právě teď můžete zakoupit zlatý fén s 5letou zárukou a stříbrný s 3letou zárukou na Alza.cz.

Reklama

Načítám