Hlavní obsah

Téma týdne: Místo cukroví orgasmus!

Foto: shutterstock.com

Připravte pod stromeček žhavý dárekFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nejhezčího jste zažila o Vánocích? Nebylo to třeba něžné nebo naopak vášnivé milování, na které doteď ráda vzpomínáte? Ano, i sex může zpestřit svátky tak, že potom patří k výjimečným chvílím... A o tom je aktuální Téma týdne! Za své speciální (nejen) erotické zážitky můžete dostat 500 korun!

Článek

Je vůbec slušné milovat se o Vánocích? Není to zneuctění svátků? Snad se nejedná o pohrdání?! Na druhou stranu: dostat pod stromeček žhavý sex by přeci měl být dar nad dary! Tak jak je to?

Muži? Mají větší chuť!

Můj vlastní sociologický průzkum jasně ukázal, co si o tom občané České republiky myslí. Víceméně jsou toho názoru, že Vánoce jsou se sexem tak nějak hezčí, a horší je milovat se třeba při olympijských hrách, protože tak přeci vypadá pravé barbarství – řekli muži. Ženy zase kroutily hlavou a při představě, že musí napéct, uvařit, obstarat a zabalit dárky, vyprat, uklidit, utřít dětem nosy a ještě se u toho usmívat, zvedaly oči v sloup. (Vypadá to, že i když k sexu dochází jen ve středu a o Vánocích, nemusí na něj pro samé povinnosti dojít čas.)

Nejvíc sexu přeje mládí

Pokud by si tedy chtěl někdo za zpěvu koled užít, musel by se vrhnout na nějakého kolemjdoucího mladistvého (proboha, ale jen toho s občankou), protože podle britského výzkumu, který loňského roku zveřejnil server Novinky.cz, vyplývá, že konec roku je pro náctileté ve věku od třinácti do sedmnácti let ve znamení stresu a údajně i konzumace alkoholu, což uvolňuje jejich morálku a popichuje sexuální touhu víc než u kohokoliv jiného. No jo, ti Britové, vždycky musí mít něco extra! Jenže co je normální na Ostrovech, nemusí se dotýkat Čecháčků.

V naší republice to spíš vypadá tak, že předmětem zájmu teenagerů jsou hlavně dárky pod stromečkem, protože vyvolávají smích. Buď se jedná o ten šťastný, nebo milosrdný vůči bližnímu svému. Kdo by měl taky radost z kuchyňských potřeb, když je vám šestnáct, jste čerstvě zamilovaná, zbavená panenství, a v zájmu objevování milostných technik a slastných chvilek byste uvítala spíše krajkovou košilku, lubrikační gel nebo příručku kvalitního sexu?

Foto: shutterstock.com

Prožijete letošní Vánoce v posteli?Foto: shutterstock.com

Smích je sexuálním lékem!

Ovšem pozor! Vezměte si z mládí příklad! Tím, že (nejen) o Vánocích dáte zabrat bránici, vaše libido ještě stoupne, neboť smích uvolňuje a otevírá brány do světa erotiky. Existuje mnoho analýz, které potvrzují, že působí jako ventil špatné energie, čímž navozuje rozkoš, a sex tak přivolává. (Obráceně to, prosím, nefunguje. Když se někdo začne řehtat přímo při aktu, je to spíš k pláči.)

Milostný výkon na 200 %

Takže přeci jen na sex pod stromečkem může dojít! Když by vás přepadla nezvladatelná touha (koneckonců Vánoce jsou lásky čas), vložte si do úst něco sladkého, ať máte energii, odhoďte zástěru a konečně si dopřejte potěšení! Jaké? Svalte partnera na záda, nasedněte na jeho udivený penis a krásně si podrážděte své děložní hrdlo vášnivými přírazy. Ať žije svoboda! Při sklouzávání dolů zkuste vrtět zadečkem tak, jako když opisujete kruh. Zaručuji, že si to maximálně užijete, protože když s milencem seknete přímo na spadané jehličí pod stromkem, bude sebou mrskat jako sexuální mašina… (Tomu se říká žena ve výhodě!)

Místo cukroví šlehačka?

Až si to „dopředstavíte“ a usadíte své ústní koutky na původní místo, myšlenka nevšedních zážitků zase tak špatná není. Co myslíte? Mít v šuplíku schované překvápko pro vhodné chvíle může zastat třeba Think Pink Whippin' Girl – šlehačka „Višně a čokoláda“ s granulovaným barevným cukrem ve stylovém balení na principu shakeru (na internetu je momentálně v akci za 149 korun). Koneckonců když se sama touto vychytávkou obdarujete, budete konečně moci mluvit o andělském nadělení, které vám svátky zaručeně zpestří. Ale přinejhorším můžete místo sladkých slovíček a opojné šlehačky použít i nátlak jako v následující lidové koledě:

Koleda, koleda, dědku…

Hej, dědečku, koleda, dejte voříšek nebo dva, nedáte-li voříšek, vezmeme si kožíšek, hodíme ho do louže, von se vám tam zamaže, hodíme tam kocoura, von se vám tam zacourá.

Máte vy nějakou vánoční historku, byť třeba se špetkou erotiky? Ale pozor! Není to pravidlem! Cokoliv výjimečného a zajímavého, co vám zvedlo během Vánoc andrenalin, rozproudilo slzy dojetí či vyvolalo úsměv na tváři, má šanci vyhrát 500 korun! Tak neváhejte a věnujte pár minut napsání příběhu! Těšit se na ně budeme na adrese info@prozeny.cz!

Krásné a pohodové Vánoce přeje redakce ProŽeny.cz!

Reklama

Načítám