Hlavní obsah

Velká čarodějnická soutěž o super ceny!

Foto: mvp agency

Oslavte čarodějnice s námiFoto: mvp agency

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ano, o tom, že letošní čarodějnice oslavíme s vámi, jsme už psali. Do teď jsme vám ale neprozradili, jaký speciální program pro vás připravujeme. Zúčastněte se i vy naší velké čarodějnické soutěže a nechte se zdarma nalíčit od naší vizážistky přímo na místě!

Článek

Kde budeme pálit čarodějnice?

Dobře čtěte: Všichni se sejdeme už 30. dubna. Tam totiž pod patronátem dejvické radnice proběhne hromadné upalování čarodějnic! Začínáme v 15.00 v břevnovském parku Ladronka. Součástí bohatého programu bude např. speciální stan, ve kterém vás za několik minut změní v pravou čarodějnici. Děti si budou moci užít čarodějnické představení a na večer je připraveno vystoupení legendární bigbeatové skupiny Hudba Praha, speciální vydání pořadu Na Stojáka a samozřejmě táborák a opékání vuřtů. Více o doprovodném programu se dočtete ZDE.

Ve stanu ProŽeny.cz to bude žít!

Na místě bude samozřejmě celá naše redakce a také DJ, který bude hrát písně na vaše přání. Bavit se budeme ve stanu s logem ProŽeny.cz. Už ve tři hodiny bude vyhlášena soutěž s názvem Čarodějnice na bruslích s ProŽeny.cz. Hned teď začněte pilovat svoji bruslařskou techniku, protože pro dva účastníky závodu máme připraveny profesionální in-linové brusle. Pokud si však svým bruslařským stylem nejste tak úplně jisté, nezoufejte. Už příští týden na našich stránkách najdete třídílný seriál o bruslení na kolečkových bruslích!

To ale není vše. Přijďte za námi do našeho stanu, vyplňte jednoduchý anketní lístek a zařadíme vás do soutěže. Odpoledne vylosujeme 10 z vás. Pěti z vás upraví přímo ve stanu manikérka nehty a pěti dalším nabídneme zdarma služby naší vizážistky.

Foto: mvp agency

Večer se přijďte podívat na tradiční upalováníFoto: mvp agency

Chcete soutěžit už teď?

Do dnešních článků jsme schovali celkem SEDM hesel. Jsou ukrytá v oranžových rámečcích uprostřed článků. Tato hesla vepište do formuláře ZDE. V pátek 24. dubna vyhlásíme jména deseti výherkyň, které o čarodějnicích přijdou do našeho stanu v parku Ladronka a budou se těšit luxusní péči naší manikérky a vizážistky.

Pro všechny výherce soutěží jsme připravili bonus. V našem stanu si pochutnají na grilovaném masu a ochladí se ledovým čajem ze speciálních pohárků ProŽeny a někteří získají i balíčky s kosmetikou Mary Kay a Avon.

Na velkou čarodějnickou akci na Ladronce jste zváni všichni - rádi vás uvidíme! Společně se rozhodně nudit nebudeme! Tak tedy na viděnou v 15.00 v břevnovském parku Ladronka!

Související témata:

Načítám