Hlavní obsah

Návštěva v Rezidenci Viva. Podívejte!

Reklama

V Rýnské ulici v pražské městské části Čakovice vyrostl bytový komplex, který v sobě snoubí klidné bydlení v zeleni s veškerou civilizační vybaveností na dosah (školy, školky, městský úřad, lékařské ordinace, lékárna). Obyvatelé Rezidence Viva se každý den pohodlně a rychle dostanou do centra, a přitom nemusí řešit problém hluku velkoměsta.

Článek

Projekt je umístěn do klidné zástavby se zelení a nízkými činžovními domy. Lokalita je ideálním místem pro aktivní odpočinek. V těsné blízkosti Rezidence Viva, na území mezi Čakovicemi, Letňany a Kbely, vzniká rozlehlý lesopark, jež přinese široké možnosti sportovního vyžití, ale nebudou v něm chybět ani jezírka a louky vhodné pro pikniky a relaxaci.

Můžete si vybrat z celkem 162 bytů!

Rezidence Viva je projekt skupiny ABLON Group a nabízí 162 moderních bytů v dispozičních řešeních 1 + kk až 4 + kk. Každý byt má svůj vlastní balkon nebo terasu, garážové stání a sklepní kóji poskytující dostatečný úložný prostor mimo bytovou jednotku, zvyšující tak komfort bydlení. Samozřejmostí je možnost připojení na internet, kabelovou televizi a telefon v každé bytové jednotce.

Lesopark láká na příjemné večery nedaleko přírody

Tento standard v sobě zahrnuje samozřejmě také byt 1A02, který je dispozičně řešen jako 2 + kuchyňský kout. Obytná plocha bytu je 59 m2 + 7 m2 balkon, kam vede velké francouzské okno. V suterénu domu se pak nachází parkovací stání a hned za ním je umístěná sklepní koje.

Standard zahrnuje 2 + kuchyňský kout

Investorská skupina ABLON Group má za sebou v České republice již řadu úspěšných komerčních projektů. Patří mezi ně například pražské projekty Palmovka Business Centre a Meteor Centre Office Park „A" i „B" situované na Praze 8. Z plánovaných projektů bychom rádi uvedli rozšíření administrativního centra Meteor Centre Office Park o fázi „C", výstavbu kanceláří May House na Praze 4 nebo jeden z největších administrativně obchodních center v Praze – Kolben Business Park, nacházející se v městské části Praha 9 – Vysočany na pozemku o výměře téměř 6 hektarů.

Portfolio skupiny ABLON Group zahrnuje 34 úspěšně dokončených i připravovaných projektů v Budapešti (Maďarsko), Praze (Česká republika), Bukurešti (Rumunsko), Gdaňsku a Varšavě (Polsko).

Více informací na www.rezidenceviva.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám