Hlavní obsah

Vlastina Svátková: Čím se líčí? Ukážeme vám to

 

Reklama

Také obdivujete herečku Vlastinu Kounickou Svátkovou (36)? Díky Instagramu víme, co dělá v osobním i pracovním životě, ale co má v koupelně, to jsme zatím netušili. A tak jsme ji pozvali k nám do redakce, aby nám prozradila, jaké produkty a triky se skrývají za jejím svěžím make-upem.

Článek

Herečku česko-slovenského původu můžete znát především z filmu „Gangster Ka“ (2015), kde si zahrála filmovou manželku Radovana Krejčíře (49). Kromě herectví se věnuje psaní. Začínala v lifestylových časopisech jako redaktorka, pak přešla na herectví, a teď tyto dva talenty a světy propojuje. I díky tomu má možná její instagramový profil přes dvacet pět tisíc sledujících.

Příspěvky na sociálních sítích mapují její osobní život a často jsou doplněné vtipnými citáty z rozhovorů mezi ní a manželem. Střípky ze soukromého života doplňují pak ty s módní tematikou. Často u nich najdete delší popisky, které v podstatě daly vzniknout Vlastině nejnovější, v pořadí už třetí, knize. Také jste netušily, že už napsala tři?!

Ve videu nám Vlastina prozradila, jaké pomocníky najdete u ní v koupelně, které značky má nejradši a proč používá už jen přírodní kosmetiku. Také se rozpovídala o své nové knize s názvem Prostor pro duši a prozradila, jaký příspěvek na Instagramu vyvolal největší ohlas.

Sledujete na sociálních sítích Vlastinu Kounickou Svátkovou?

Reklama

Související témata:

Načítám