Hlavní obsah

Vychytávky se zipovými sáčky: 6 tipů, na co všechno je doma využijete

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nezbytným pomocníkům v domácnosti patří igelitové sáčky. A mezi favority se řadí ty se speciálním uzávěrem, který nápadně připomíná zip. Rozšiřte si repertoár jejich použití s naším videem.

Článek

Ochránci přírody horují pro snížení spotřeby plastových sáčků, ale mnoho denních situací se bez těchto pomocníků dá zvládnout jen těžko. Jednou možností je koupit kvalitní zipové sáčky z pevného polyetylenu – nejenže oceníte jejich praktičnost, ale ještě je můžete použít opakovaně, protože se dají jednoduše omýt a nechat vyschnout. Vyšší investice (krabička různých velikostí s 15 kusy přijde na zhruba 50 korun) se tak poměrně rychle vrátí.

Účelnost zip sáčků je především v jejich snadném uzavření. Je-li pytlík skutečně kvalitně zpracován, jde o spolehlivý voděodolný obal, který můžete použít k ochraně tabletu před vlhkostí v koupelně nebo telefonu na pláži. My jsme hledali každodenní využití v různém prostředí, takže přinášíme tipy jak z kuchyně, tak i z hobby oblasti. Mrkněte na video a načerpejte inspiraci.

Znáte další tipy, jak využít uzavíratelné sáčky?  

Související témata:

Načítám