Hlavní obsah

Hrajte u nás o 7 lákavých cen!

Foto: shutterstock.com

Vyberte si svou výhruFoto: shutterstock.com

Reklama

Se soutěžemi se na webu ProŽeny.cz doslova roztrhl pytel. Stačí jen, abyste se podívaly do záložky Soutěže, a hned zjistíte, že se můžete zúčastnit sedmi různých soutěží! Vyhrát můžete zdravé vitaminy, narovnávání vlasů nebo dokonce trvalou depilaci!

Článek

Pojďme si společně udělat krátký přehled toho, o co se na našem webu ProŽeny.cz soutěží:

Trvalé narovnání vlasů ve studiu Bomton

Máte už dost svých kudrnatých vlasů? Zažijte změnu! V Bomton Loft Salonu na Brumlovce umějí narovnat nezkrotné pramínky tak, že vydrží krásně rovné, dokud samy neodrostou! To vše díky unikátní technologii Bio Ionic Systém ReTex. Soutěže o narovnání vlasů se zúčastněte ZDE!

Kolečkové brusle pro vaše děti od Ladronkafestu

Park Ladronka na Praze 6 je jedním z Pražany nejoblíbenějších bruslařských areálů. Už tuto sobotu 19. září se tam pořádá Ladronkafest, který je oslavou volného času a zároveň konce léta. V zábavném celodenním programu, který je zcela zdarma, si bezesporu vyberete něco jak vy, tak i vaše děti. Už teď můžete vyhrát kolečkové brusle a kosmetiku Mary Kay v soutěži, kterou jsme pro vás s organizátory Ladronkafestu připravili. Přihlásit se můžete ZDE.

Foto: autodrom.cz

Naučte se řídit bezpečně na autodromuFoto: autodrom.cz

Na silnice pouze bezpečně - díky autodromu u České Lípy

Jste si jistá, že v krizových situacích na silnici dokážete adekvátně reagovat? Ne? Tak to si raději nechte své řidičské schopnosti otestovat na autodromu v Sosnové u České Lípy. Na speciálních trenažérech se samy naučíte, jak možné překážky v silničním provozu bezpečně překonat. Jedna z vás může celý kurz vyhrát v naší soutěži zdarma - ZDE.

Balení vitaminů pro děti

Jste si jistá, že vaše děti mají dostatek potřebných vitaminů? Školní rok je už v plném proudu a malí caparti každý den spotřebují mnohem více energie než o prázdninách. V soutěži, kterou pořádáme ve spolupráci s odborníky na vitaminy z firmy Vitar, můžete získat praktická balení vitaminů pro děti dokonce i s hračkou! Více se dozvíte ZDE.

Kuchyň plná domácích pomocníků

Každý týden soutěžíme s internetovým obchodem Alza.cz o různé ceny. Tento týden je to vakuová svářečka na potraviny, ten příští budete moci vyhrát domácí robot! A jak na to? Stačí do rubriky Vaše recepty vložit recept i s fotkou jídla, kterou samy vyfotíte. A pak už jen čekat, jestli porota vybere právě ten váš… Více o soutěži najdete ZDE.

Foto: shutterstock.com

Další cenou je laserová depilaceFoto: shutterstock.com

Sladké čokoládové mámení

Chcete udělat svým dětem opravdovou radost? Vyhrajte pro ně balíčky plné čokolády Orion. Nové dětské sladkosti jsou vyrobeny z čistě přírodních surovin! Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a váš život může být hned o něco sladší! Podrobnější informace se dozvíte ZDE.

Život bez chloupků?

Ve spolupráci s libereckým studiem Squash Arena jsme pro vás připravili soutěž o laserovou depilaci. Jedinečná technologie jedné z vás změní život – zcela ji totiž zbaví nepříjemných chloupků v tříslech, na bikinách a v podpaždí. Přihlásit se můžete ZDE!

Už jste si vybraly, o kterou z těchto lákavých cen budete soutěžit dříve? Hurá do toho! A pozor, už na příští týden chystáme další nové výhry! Tak hodně štěstí, děvčata!

Reklama

Načítám