Hlavní obsah

Vylepšete si balkon i zahradu. Za tisícovku!

Foto: Hartmann Czech

I léto na zahradě nebo balkoně si můžete užít!Foto: Hartmann Czech

Reklama

Konečně jste se dočkali vytoužené dovolené a chystáte se trávit několik volných dnů na chalupě, nebo aspoň s knížkou v ruce na balkoně? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Jestliže si k tomu chcete pořídit nové lehátko či křesílko, může vás vyjít levněji než na začátku prázdnin. Podívejte se, co všechno koupíte – ve slevách i bez nich – už za tisícovku!

Článek

Slevy! To kouzelné slovo visí už i na obchodech se zahradním nábytkem a doplňky. Deset, třicet i padesát procent ušetříte nyní při nákupu vybavení zahrady, než když byste ho pořizovali před měsícem. Pokud jste tedy toužili po novém lehátku, pohodlném křesílku, grilu či houpací síti, nyní máte ideální příležitost koupit si je. Podívejte se na Nej zahradní nábytek pro léto 2011 a inspirujte se našimi deseti tipy!

Tip 1: Když se party protáhne

Povedla se vám party natolik, že už je večer a vy na sebe přestáváte vidět? Budete-li vybaveni solárními lampami Solvinden, něco podobného se nestane. Stačí panel nastavit tak, aby byl přes den co nejvíce vystaven slunečnímu žáru. Když je baterie úplně nabitá, vydrží světlo svítit přibližně 12 hodin. Za výrobek o průměru 30 centimetrů, v nabídce jsou čtyři barvy, dáte v IKEA 199 korun.

Tip 2: Zkuste vodní skluzavku

Nemusíte platit stokorunové vstupné do aquaparku, když si chcete užít trochu legrace na vodě. Stejnou službu nabídne vodní skluzavka napojená na obyčejnou zahradní hadici. Má velikost 610 x 80 centimetrů a e-shop mojeterasa.cz ji nabízí v akci za 360 korun!

Tip 3: Když vyjde slunce

I když se letos potřebujete schovávat spíš před deštěm než paprsky, slunečník je na zahradě nebo balkoně třeba. Ten s názvem Malibu o průměru 180 centimetrů ve čtyřech barevných odstínech koupíte na mojeterasa.cz za 399 korun.

Tip 4: Proč nevzít celou sadu?

Ideální na balkon je sada nábytku Härö. Nabízí dostatek pohodlí, a když ji nepotřebujete, snadno se dá složit tak, aby nezabírala místo. Tvoří ji stůl s deskou velkou 55 x 60 centimetrů a židle s textilním sedákem, který si můžete vybrat ve třech barevných variantách. Stůl stojí v IKEA 499 a židle 399 korun.

Tip 5: Hodí se všude

Zkusili jste nejprve náš návod, jak vyčistit zahradní nábytek, a nepovedlo se to? Pořiďte si toto zahradní křeslo s hliníkovou kostrou a textilním výpletem, u nějž oceníte právě jednoduchou údržbu, ale i pohodlný sedák hluboký 45 centimetrů a nízkou hmotnost. Sconto ho zlevnilo o tři sta korun a nyní je k mání za 499 korun.

Tip 6: Jako u moře

Lehátko Milano o délce 188 a šířce 55 centimetrů má nezničitelnou ocelovou konstrukci a textilní potah, který si lze vybrat v několika barvách. Místo původních 1299 ho nyní Jysk prodává za 650 korun.

Tip 7: Plast, kterému to sluší

Plastový nábytek může vypadat krásně! Příkladem je stabilní a pohodlná židle Palmyra Dining, kterou si můžete vybrat ve třech barvách. Má rozměr 59 x 50 x 85 centimetrů a společnost Hartmann Czech ji prodává za 790 korun.

Tip 8: Tento ratan přežije i bouřku

Jako z pravého ratanu vypadá křesílko Cesena, jde však o velmi zdařilou imitaci z vyplétaného polyuretanu. Má výšku 78 centimetrů a je stohovatelné, což zjednodušuje jeho skladování. Místo původních 1699 stojí po slevě 850 korun, seženete ho v Jysku.

Tip 9: Romantika mezi stromy

Znáte něco krásnějšího, než je poležení v houpací síti natažené mezi dva stromy? Společnost La Siesta nyní nabízí houpací single síť o velikosti 320 x 150 centimetrů, vyrobenou z padákového hedvábí. Unese až 180 kilo a prodává se za 990 korun.

Tip 10: Špatné počasí vás nezaskočí

Na zahradu, ale i do kuchyně je vhodný elektrický gril Bomann RG 2892 s kamennou grilovací deskou i klasickými pláty, které jsou odnímatelné, což značně zjednodušuje jeho čištění. Má velikost 52 x 25 centimetrů a na Mall.cz se prodává za 999 korun.

Zaujal vás některý z našich tipů? Tak si užijte krásné léto, zvlášť když meteorologové slibují na příští týden opět návrat sluníčka a teplot kolem třicítky!

Reklama

Související témata:

Načítám