Hlavní obsah

Tipy na produkty, které zlepší váš intimní život

Foto: Fotky-foto.cz

Foto: Fotky-foto.cz

Přinášíme vám přehled produktů, o kterých jste možná neslyšeli, ale měly by být součástí „výbavy“ každého partnerského či mileneckého vztahu. Pomůžou vám povznést intimní život na tu správnou úroveň.

Článek

Ať již chcete dopřát své polovičce „odměnu“, nebo vnést trochu nového vzrušení do stereotypního vztahu, jsou tyto produkty pro vás to pravé.

Afrodiziakální masážní svíčky – bestseller poslední doby

Už jste slyšeli o masážní svíčce? Jestli ne, je ten nejvyšší čas ji vyzkoušet! Svíčku zapálíte, necháte rozpustit část směsi do podoby masážní emulze, svíčku zhasnete a rozpuštěnou směs nalijete na tělo své drahé polovičky. Ideální pro romantickou masáž či předehru. Směs je příjemně teplá, obsahuje bambucké máslo, mandlový a kokosový olej a další látky vyživující a hydratující pokožku. Doporučujeme prémiové masážní svíčky Magnetifico Enjoy it!

Foto: IntimniNakupy.cz

Spojte kouzlo masáže a hořící svíčky. Vaše drahá polovička tento jedinečný zážitek jistě oceníFoto: IntimniNakupy.cz

Má partnerka problém s dosažením orgasmu? Zkuste stimulující gely!

Téma, které snad v posteli zajímá opravdu každého. Orgasmus u ženy je pokládán za výsledek dobře odvedené práce. Některé ženy zažívají orgasmy jak na běžícím páse a některé na ten první teprve čekají. Dnes jsou v této otázce velmi populární intimní lubrikanty a spreje, které díky aktivním látkám prokrví ženské pohlavní orgány nebo zlepší jejich elasticitu, a žena tak dosahuje lepšího prožitku a vzrušení. Více informací se dozvíte zde.

Foto: Fotky-foto.cz

Pomocí lubrikantu s aktivními látkami dosáhne většina žen snadněji vytouženého vrcholuFoto: Fotky-foto.cz

Prádlo a kostýmy. Nepodceňujte je, opravdu to zabírá!

Většina lidí ví, že k intimnímu životu patří svůdné prádlo a hravé kostýmky. Málo z nich na to ovšem opravdu dbá a nějaký ten hadřík si na sebe při milování vezme. Intimní život často časem upadá do stereotypu, což má obecně špatný vliv na partnerský život. Přitom stačí vzít si svůdný korzet, podvazky nebo kostým letušky a uvidíte, jak to dá vašemu milostnému životu nový náboj! Vyberte si z více než 2 000 kusů svůdného prádla zde.

Foto: Fotky-foto.cz

Nepodceňujte sílu svůdného prádla a dráždivých oblečků! Dokáží zázrakyFoto: Fotky-foto.cz

Feromony. Opravdu fungují?

To, že feromony silně ovlivňují v říši zvířat sexuální pudy a přitažlivost, se dobře ví. Dneska je možné koupit také tzv. feromony pro lidi, a to v podobě luxusních parfémů nebo např. vonných svíček. Obsahují směs látek, které se snaží podvědomě působit na osoby opačného pohlaví a zvýšit tak přitažlivost, sex-appeal a vytvořit příjemnou a svůdnou atmosféru. Mezi nejúčinnější patří řada Magnetifico – power of pheromones.

Foto: Fotky-foto.cz

„Feromonové“ produkty působí jak na muže, tak na ženyFoto: Fotky-foto.cz

Prodlužte svou intimní výdrž aneb Když 5 minut nestačí

Není potřeba, aby muž vydržel hodinu pro uspokojivý sexuální výsledek, ale sem tam by se nějaká ta minutka navíc hodila, že? Víte, že jsou speciální lubrikanty obsahující látky, které pomohou muži dosáhnout delší intimní výdrže? Nebo speciální doplňky stravy obsahující přírodní látky s kladným vlivem na sexuální výkon, výdrž a intimní zdraví muže? Koupit je můžete zde.

Foto: Fotky-foto.cz

Potřebujete pár minut navíc? Vyzkoušejte intimní gely nebo doplňky stravyFoto: Fotky-foto.cz

Reklama

Načítám