Hlavní obsah

Vyperte hory prádla za poloviční čas

Foto: Euronics

Samsung QuickDriveFoto: Euronics

Nečekejte dlouhé hodiny na vyprání prádla. Nové technologie praček dokážou vyprat až o 50 procent rychleji.

Článek

Společnost Samsung s každým novým produktem ukáže světu i přelomovou inovaci, která mění trh. U chladniček to byla technologie No Frost, na poli praček nyní Samsung přichází s revoluční inovací jménem QuickDrive.

Foto: Euronics

Automatická 7kg pračka QuickDrive model WW70M649OBW/ZE s doporučenou MOC 17 990 Kč a 10letou zárukou na motorFoto: Euronics

Inovativní buben

S novou technologií je doba praní zkrácena až o 50 % oproti běžným modelům praček, a navíc přináší až 20% úsporu energie bez jakéhokoliv vlivu na prací účinek. Zásluhu na tom má speciální buben Q-Drum, který je složený z hlavního velkého bubnu a na něm nezávisle rotující desky umístěné na zadní straně. Souběžným pohybem bubnu shora dolů a rotující desky ve směru dopředu a dozadu vzniká unikátní prací účinek, při kterém prací síly, působící ve dvou směrech současně, šetrně a důkladně odstraňují veškeré nečistoty. Tím zaručují intenzivní a úplný prací cyklus.

Nová pračka Samsung QuickDrive s modelovým označením WW70M649OBW/ZE kromě zkrácené doby praní nabízí i další funkce a technologie, které usnadní každodenní provoz domácnosti. Tento model pojme 7 kg prádla a na jeho digitální invertorový motor poskytuje Samsung 10letou záruku. Pro silně zašpiněné prádlo je pak k dispozici funkce BubbleSoak, která nečistoty odstraní důkladným namáčením prádla v aktivní pěně.

Oproti této pračce má model Samsung QuickDrive WW90M740NOA/ZE navíc i známá dvojitá dvířka AddWash, která představují výklopnou část pro bezpečné přidání zapomenutého prádla kdykoliv během právě probíhajícího pracího cyklu. Pračka pojme 9 kg prádla a stejně tak jako předchozí model má zabudované keramické topné těleso Ceramic Heater+. To je opatřené novým typem antiadhezivního povrchu zaručujícího, že se na tělese oproti tradičním topným tělesům usazuje o 55 % méně vodního kamene.

Pračky s revoluční technologií QuickDrive seženete exkluzivně v prodejnách Euronics a na www.euronics.cz.

Foto: Euronics

Automatická 9kg pračka QuickDrive model WW90M740NOA/ZE s doporučenou MOC 26 990 Kč, s 10letou zárukou na motor a technologií AddWashFoto: Euronics

Chytřejší pračka, větší pohodlí

Pračky jsou vybaveny možností ovládat zařízení aplikací v telefonu a diagnostikou problémů. Díky aplikacím umožňujícím pokročilé ovládání, monitoring či diagnostiku na dálku mohou majitelé pračky plánovat praní, ale také monitorovat případné problémy a pohodlně je řešit.

Foto: Euronics

Chytrou pračku můžete ovládat i přes telefonFoto: Euronics

Designový kousek

Některé modely praček z řady QuickDrive jsou osazeny dvířky v designech Crystal Gloss nebo Crystal Blue, které jsou mezi uživateli velice populární. Nadstandardní hmotnost jednotlivých praček jim pak zajišťuje maximální stabilitu – tím minimalizuje vibrace při ždímání i celkovou hlučnost při užívání.

Skoncujte tak s neubývajícími hromadami prádla jednou provždy. Příprava šatníku na jarní sezonu po zimě nikdy nebyla tak snadná a rychlá.

Reklama

Načítám