Hlavní obsah

Vysavač, který vysává a vytírá najednou

Vítejte ve světě snadného úklidu. S bezdrátovým vysavačem Philips PowerPro Aqua zvládnete vysát a vytřít najednou.

Článek

Jestliže máte doma malé děti, pravděpodobně víte, jak často potřebujete odstranit z podlahy pozůstatky jejich objevitelských pokusů nebo svačiny. Stejně tak majitelé domácích mazlíčků potřebují nástroj, kterým by svou domácnost udržovali stále v čistotě. A i když děti ani zvíře nemáte, pravidelnému úklidu se stejně nevyhnete. Chcete si ho co nejvíce zpříjemnit a zefektivnit? Pořiďte si tyčový bezdrátový vysavač PowerPro Aqua 3 v 1, se kterým se oproti tomu klasickému skvěle manipuluje, a navíc obsahuje i vysavač ruční. Tohle inovativní řešení vám značně zjednoduší život a týdenní i každodenní úklid zkrátí na minimum.

Philips PowerPro Aqua navíc obsahuje i vysavač ruční

Vysávejte a vytírejte zároveň

Představte si, že máte vysavač, který zvládne zároveň vysávat i vytírat. Nemusíte tedy úklid podlahy absolvovat dvakrát, ale pouze jednou, nemusíte namáčet mop ani hadr ani složitě manipulovat s kýblem. Vystačíte si s jediným lehkým tyčovým vysavačem bez šňůry a podlaha zůstane po přejetí navíc jen lehce vlhká, takže za pár minut už můžete normálně fungovat. Stejný přístroj oceníte i v okamžiku, kdy potřebujete jen rychle vysát drobky nebo rozsypanou rýži a nechce se vám brát do ruky koště nebo neskladný klasický vysavač. Vítejte ve světě snadného úklidu Philips PowerPro Aqua 3 v 1, který navíc obsahuje i vysavač ruční.

Philips PowerPro Aqua

Prach, alergeny i gauč

Kromě dvou hlavních předností, tedy skvělé manipulovatelnosti a schopnosti vysávat a vytírat najednou, má ještě řadu dalších milých vlastností. Speciální technologie zaručuje špičkový sací výkon, během kterého navíc nekompromisně odděluje prach od vzduchu. Trojvrstvý filtr zachycuje i mikročástice, takže zatočí zároveň s bakteriemi, pyly nebo alergeny. S vysavačem Philips PowerPro Aqua vyčistíte všechny typy podlah, na jedno nabití vydrží vysávat až 40 minut v kuse a vysátý prach odstraníte z nádoby velmi jednoduše, aniž byste se ho musela dotýkat. Snadno také můžete střídat suché vysávání s mokrým, protože stírací systém lze snadno nasadit nebo odejmout. A pokud potřebujete vysát i gauč, vršek skříně nebo těžko dostupný roh, použijte ruční vysavač.

Chcete zjistit víc? Podívejte se na www.philips.cz/powerpro-aqua.

Hlavní předností je skvělá manipulovatelnost a schopnost vysávat a vytírat najednou

Reklama

Načítám