Hlavní obsah

Vysávat a vytírat jedním tahem? Žádný problém!

Foto: Philips.cz

Philips HandsticksFoto: Philips.cz

Reklama

S novým Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 se stane vysávání vaší nejoblíbenější domácí činností!

Článek

Ačkoliv je rovnoprávnost skloňována ve všech směrech, v rozdělení domácích prací stále panuje spíše středověk. Podle Eurostatu připadá na ženy 80 % všech úklidových prací v domácnosti a výlučné prvenství zastávají i ve vaření, praní a žehlení. V aktuálním průzkumu agentury Bubble pro společnost Philips uvedlo plných 83 % žen, že doma uklízejí častěji než muži, ovšem 3 z 5 mužů tvrdili pravý opak.

Pozitivní ale je, že 79 % českých mužů dokázalo alespoň říct, jaké domácí práce patří mezi jejich oblíbené a neoblíbené. Na prvním místě jejich oblíbenosti se tak objevilo… vysávání! A to ještě nevyzkoušeli nový bezdrátový tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3v1, který funguje zároveň i jako ruční vysavač a stírací mop a dokáže vysávat i vytírat jedním tahem. „Žijeme v rychlé době, a tak i úklid chceme mít hotový co nejrychleji a hlavně bez námahy,“ konstatuje odbornice na čistou domácnost a majitelka úklidové firmy OCS Trading Dr. Alice Žertová, MBA.

Foto: Philips.cz

Mini turbo kartáč vysavače precizně odstraní srst z gaučů i křeselFoto: Philips.cz

Člověk vzpřímený

„Každá žena v USA používá pouze tyčový vysavač, protože tento typ vysavače vám umožní pracovat vzpřímeně a při vysávání se neohýbat,“ vysvětluje Alice Žertová.

K přednostem Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 patří také výkonný digitální motor a unikátní 360° hubice, která sbírá nečistoty ze všech stran a zároveň i při pohybu zpět. Dokonale se hodí jak pro husté koberce, tak pro běžné podlahy. Díky praktickému LED osvětlení je navíc krásně vidět pod nábytek i do koutů. A pokud nasadíte stírací systém, s vysáváním souběžně i vytíráte. S odolnějšími nečistotami si poradí inovativní systém Aqua Boost, kdy sešlápnutím pedálu jednoduše vypustíte na podlahu více vody.

Foto: Philips.cz

Tyčový vysavač Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 vysává a vytírá jedním tahem, čímž vám ušetří spoustu času a energieFoto: Philips.cz

Všechno jde bezdrátově

„Používat akumulátorové vysavače je dnes trendem nejen v profesionálním úklidu. Jednoduše proto, že nám šetří čas,“ vysvětluje paní doktorka. Výkonný lithium-iontový akumulátor Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 dokáže vysávat až 75 minut (Při jednom nabití v závislosti na modelu, s mopovacím nástavcem.), zvládne tedy celý byt na jedno nabití. Stisknutím jediného tlačítka lze vyjmout lehký a přenosný ruční vysavač, a k integrovanému příslušenství patří také dlouhá trubice s kartáčem, která vysaje i špatně dostupná místa u stropu.

Foto: Philips.cz

Díky praktickému LED osvětlení vám už žádné smítko neunikneFoto: Philips.cz

Mini turbo kartáč zase dokonale odstraní vlasy nebo srst z měkkých povrchů sedaček a křesel. Alergici ocení i antialergenní filtr a možnost hygienicky vysypat zásobník na prach. „Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 je stále dobitý a připravený k akci. A hlavně motivuje k úklidu všechny členy domácnosti,“ ujišťuje Alice Žertová. Při nákupu vysavače Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 navíc nyní můžete využít 45denní garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti.

Reklama

Načítám