Hlavní obsah

Vyspěte se do růžova v bambusovém pyžamu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé luxusní záležitosti jsou návykové. Jakmile jim přijdete na chuť, budete slepí a hluší ke všemu ostatnímu. To platí i pro přepychová, a přesto cenově dostupná dámská pyžama a košilky Luisa Moretti.

Článek

A teď milé dámy, zapátrejte ve svém svědomí a přiznejte se: kdy jste si naposledy koupila pyžamo, které by vám nejenom padlo do oka, ale bylo lehoučké jako pírko, zahřálo, a ještě hýčkalo vaši pokožku? Ano, i ve vytahaném starém triku nakonec usnete, ale není to škoda? Život máme jenom jeden.

Hebké jako hedvábí, nesmírně pohodlné, a přitom svůdné. Takové je noční oblečení Luisa Moretti, ušité z mimořádně kvalitního 100% bambusového vlákna.

Luxusní dámská pyžama Rozalia a Elisa. Zašleme v dárkovém balení

Bambusové vlákno má zcela výjimečné vlastnosti a v budoucnosti o něm ještě hodně uslyšíme. Výborně odvádí vlhkost a tkanina z něj je neuvěřitelně prodyšná. K pokožce stále proudí vzduch, což zabraňuje tvorbě bakterií. A co je na bambusovém vláknu nejlepší? Že podle okolností buď zahřívá, nebo chladí, takže se celou noc budete cítit skvěle. To uvítají zejména ženy, které se opakovaně budí zimou, nebo jim naopak během spánku bývá horko.

Dámská pyžama spolu s nočními košilkami Luisa Moretti jsou v mnoha ohledech jedinečné. Jemné pastelové barvy propůjčí půvab každé ženě v každém věku. Smetanová, pudrová, jemně béžová, borůvková, světlá či sytě modrá, stříbrná nebo černá – jak je libo. Záleží jen na vás.

Dámské bambusové košilky Verona a Zara. Dárkové balení

Noční prádlo této značky je neskutečně pohodlné, a přitom sexy. Každá žena se chce líbit a žádná nechce investovat do asexuálního beztvarého kousku oblečení, které si nikdy neoblékne a nechá ho ležet na dně skříně. Toho jsou si výrobci dobře vědomi. Bambusové vlákno rafinovaně zkombinovali s nadýchanou krajkou nebo decentní výšivkou a vytvořili vskutku přepychovou kolekci.

Dámská bambusová pyžama Paola a Serena. Dodáme v dárkovém balení

My ženy někdy zapomínáme samy na sebe. Měly bychom se naučit dělat radost samy sobě, nečekat, až to udělá někdo za nás. Nepřemýšlejte o tom, při jaké vhodné příležitosti se odměníte – ideální okamžik je právě teď. Vybírejte srdcem, podle svého gusta. A pokud patříte mezi nerozhodné zákaznice, nemusíte si dělat starosti. Nezapomínejte, že dámská pyžama a noční košilky Luisa Moretti jsou návykové, takže to, co nekoupíte dnes, objednáte určitě i příště v e-shopu www.SoftCotton.cz.

Reklama

Načítám