Hlavní obsah

Vyzkoušejte skupinové sázky a vyhrajte miliardy korun

Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock

Skupinové sázky od Sazky nabízejí možnost vsadit si s přáteli i úplně cizími lidmi. A ve Sportce a Eurojackpotu pak můžete společně vyhrát miliony i miliardy.

Článek

Máte kamarády, se kterými vyrážíte na kola či na jiné výlety, chodíte s holčičí partou na kafe, při sportování jste nerozlučný kolektiv anebo máte skvělý tým v práci? A co byste řekli na možnost, že se z každého z vás stane milionář? Se skupinovými sázkami od Sazky se vám to může splnit třeba už tento týden.

Historie skupinového sázení je u nás opravdu zakořeněná: sázeli už naši tátové s kolegy v práci, ale třeba i kamarádi na chatách. Tradice „skupinovek“ se na mnoha místech drží dodnes. Například v jedné středočeské hospůdce se pravidelně scházejí kamarádi, kteří nad tatarákem s topinkami každý týden vyplňují tiket na nedělní slosování oblíbené Sportky.

V rámci skupinového sázení jsou ve hře i doplňkové hry, což je velká výhoda. Při správné kombinaci na tiketu získáte celou hlavní výhru včetně bonusové složky. V případě Sportky je to jackpot i Superjackpot, tedy desítky milionů, ale často i přes 100 milionů, u Eurojackpotu jde o i miliardy.

Volíte počet sloupců, výši vkladu i podíl

A jak skupinové sázení vypadá v praxi? Pokud vytváříte novou sázenku, nejprve vybíráte počet vsazených sloupců, ale také cenu, velikost minimálního vkladu a počet podílů. V obou loteriích jsou velikosti tiketu, z nichž volíte, označeny od S do XXL s tím, že čím větší sázenka, tím víc sloupečků je ve hře.

Dále vybíráte, jestli půjde o soukromou sázenku pro vás a vaše kamarády či kolegy. Jim ji také můžete sdílet přes e-mail nebo sociální sítě. Druhou možností je veřejná sázka, ke které se na Tržišti sázenek mohou přidat i neznámí hráči.

Skupinová sázenka se vsadí v momentě, kdy jsou zakoupené všechny dostupné podíly. Svůj podíl můžete v průběhu čekání na naplnění navýšit nebo sázenku sdílet s přáteli a urychlit tak její vsazení. V případě, že by se skupinová sázenka přesto nenaplnila a nevsadila, peníze vám budou vráceny na herní účet u Sazky a vy je můžete investovat třeba do další skupinové sázenky. Podrobný návod najdete ve videu na tomto odkazu.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Reklama

Související témata:
Jackpot

Načítám