Hlavní obsah

Vsaďte na vlasové krémy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dopřejte vlasům něco navícFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlasové krémy jsou ideální vzpruhou pro unavené vlasy. Nemáte-li je v arzenálu „první pomoci“ pro svou hřívu, potom to napravte. Chcete, aby nekrepatěly, nelámaly se, měly zvýšený lesk? Ano, na to všechno existuje pomoc v podobě těchto krémů!

Článek

Balzám nebo kondicionér po mytí vlasů se stal běžnou záležitostí a používá ho téměř každý. Ale krémové masky mnohým připadají jako zbytečný luxus. Co dávají vlasům navíc? Jsou tak nezbytné?

Jak se používají

Vlasové krémy se aplikují podle návodu, některé se nechávají působit jako maska a potom se smývají. Jiné slouží k modelaci a nanášejí se do vlhkých, ale i suchých vlasů. Již neoplachujete. Rozhodující je, jaký máte na vlasy požadavek. Mají držet tvar, lesknout se, získat ochranu pro žehlení vlasů, nebo vás trápí roztřepené konečky? S tím vším vám krémy umí pomoci. Stačí vybrat ten správný. Vaše hříva získá nový rozměr a vy budete spokojenější. Nabízíme několik tipů:

Uhlazovací efekt

Výživný vlasový krém s bambuckým máslem od L´Occitane zvýší lesk, vyživí, používá se jednou týdně. Je vhodný pro suché lámavé vlasy. Zkrotí jejich rozlétanost a udělá je nádherně heboučké.

Foto: archiv firem

Na každý typ vlasů existuje vhodný krémFoto: archiv firem

Pro výživu - trojnásobnou sílu olejů

Vyzkoušejte krémové novinky od Garnier Fructies Regenerace, tj. okamžitou vyživující masku nebo posilující regenerační masku případně noční regenerační kúru. Přípravky obsahují tři výživné ovocné oleje: olej z oliv (hloubkově vyživuje vlasové jádro), bambuckého másla (vyživuje a zjemňuje povrch vlasu) a avokáda (vyživuje vlasové vlákno zevnitř). Olejové složky proniknou do vlasu, dokonale ho zregenerují a dodají mu téměř nebeský lesk.

Pro zvýšení objemu

Mezi absolutní novinky v péči o jemné vlasy patří ultralehká gelová maska volume expand od L´Oréalu, která dokonale vyživí jemné vlasy, aniž by je zatížila. Umožní ženám s jemnými vlasy splnit si sen o plném objemu, který vydrží. Přípravek vpravuje do vlasů minerály, tzv. minerální technologie je novinkou a způsobila v kosmetice malou revoluci. Maska má navíc jedinečnou vůni „mate mode“, jejím základem je pižmo a cedrové dřevo, které přechází ve svěží nádech máty, bílého jasmínu a jablek. Zakončuje ji osvěžující citron a bergamot. Vlasy budou neodolatelně vonět.

Foto: archiv firem

Krémy usnadňují rozčesávání vlasůFoto: archiv firem

Pro melírované vlasy

Sleek.lookod Matrix je přípravek nové generace. Skvěle řeší uhlazení nepoddajné hřívy a krepatění zejména melírovaných vlasů ve vlhkém prostředí.Právě obsažené ceramidy intenzivně regenerují narušené vlasy, uhlazují povrch vlasového vlákna a zacelují roztřepené konečky. Výtažky bambuckého másla a meruňkového oleje zajistí nadstandardní hydrataci a výživu.

Pro snadnější úpravu

Oléo-Relax Nuit od Kérastase je noční kúrou pro suché a velmi nepoddajné vlasy. Během spánku se aktivní složky vstřebají do vlasového vlákna. Ráno jsou vlasy hloubkově vyživeny a zregenerovány. Přípravek se nesmývá, obsahujelničkový olej (lnička setá má hodně antioxidantů a vlasy uhlazuje a hydratuje) a uhlazující silikonové deriváty. Vlasy se pak rychleji a s menší námahou upravují.

Jakmile vlasové krémy vyzkoušíte, určitě si je zamilujete a třeba i na dovolené se stanou vašimi věrnými průvodci.

Reklama

Související témata:

Načítám