Hlavní obsah

Zaručené tipy pro krásnější poprsí

Reklama

Na kráse nezáleží. Souhlasíte? Možná v tom případě, když plánujete celý večer prosedět u televize s chipsy a život vás absolutně nezajímá. Pokud však nejste spokojená se svým poprsím, čtěte dále.

Článek

Co si budeme nalhávat. Lidské oko je chodící scanner, který sleduje každičký detail na těle. Nemluvě o mužském pohledu, který dokáže i několik minut upřít svůj zrak na ty nejzajímavější ženské partie. Ano. Jsou to pěkná prsa a pevný zadeček. No bohužel ne každého příroda obdařila stejně. Přitažlivý zadek si můžete vypracovat pravidelným cvičením v posilovně, ale s poprsím je to o něco těžší.

Plastická operace poprsí

Nejen, že stojí nemalé peníze, ale je to opravdu velký zásah do těla. Kromě toho, že samotný chirurgický zákrok nemusí dopadnout dle lékařových a vašich představ, navíc jsou implantáty pro vaše tělo cizorodá tělesa a tělo je nemusí přijmout – mohou nastat zdravotní a finanční komplikace. Každá žena by proto měla zvážit tento zásadní krok. Může ji dovést na módní molo, ale i na nemocniční oddělení.

Většina mužů preferuje přírodní poprsí před implantáty

Příroda umí čarovat

Tak jako make-up dokáže vykouzlit z obyčejné a nenápadné dívky překrásnou princeznu, existují přírodní přípravky, které vám mohou pomoci naplnit vaše tužby o plnějším dekoltu i bez skalpelu. V období puberty organismus ženy začíná produkovat pohlavní hormon estrogen, který má vliv na vývoj prsních žláz, a tím pádem na tvar a velikost poprsí. Snížená hladina těchto hormonů má za následek nedostatečný vývoj a růst poprsí.

Dejte pozor na bezpečnost produktu. DecoFemm beauty breast získal certifikát bezpečnosti od Státního zdravotního ústavu

Některé doplňky stravy jako například DecoFemm beauty breast obsahují extrakty z rostlin, které jsou bohatým zdrojem fytoestrogenů. Fytoestrogeny jsou čistě přírodní látky rostlinného původu, které působí podobně jako ženské hormony estrogen a progesteron, které mají vliv na vývoj, pevnost, tvar a objem prsou.

Vliv času, hormonálních změn a kojení

Jednou z příčin nedostatečně vyvinutého a pevného poprsí může být také hormonální nevyváženost. Na tvar, velikost a pevnost ňader má vliv také těhotenství, kojení nebo hormonální změny spojené s menopauzou.

Kromě přírodních doplňků, zmíněných výše, které obsahují i látky s kladným vlivem na hormonální rovnováhu, existují i speciální přípravky ve formě gelů, které pomohou zpevnit a zformovat ochablé a povislé poprsí.

Ideální kombinace je doplněk stravy DecoFemm beauty breast společně s LovelyLovers BraUp gelem

Například LovelyLovers BraUp gel obsahuje účinné látky nejvyšší kvality, 100% přírodní a bezpečné. Jejich úkolem je zpevnění, hydratace, modelování a push-up efekt. Díky patentovanému složení Pearl & Voluplus ovlivňuje proces akumulace lipidů v tukových buňkách, což je jeden z nejdůležitějších faktorů pro velikost, tvar a pevnost ženského poprsí.

Mohlo by vás také zajímat:

Reklama

Související témata:

Načítám