Hlavní obsah

Zázračné prkno na hubnutí

Foto: Archiv redakce

Speciální podložka vám pomůže se shazováním kilFoto: Archiv redakce

Reklama

Zázračné prkno, které vám během jedné skupinové lekce dovolí spálit až 2000 kilokalorií! Zdá se vám to nemožné? Podívejte se na video, které vám prozradí víc – jak se na na freestyleru cvičí, proč je cvičení tak účinné a také na jakém principu takhle fitness novinka funguje!

Článek

Pokud vás kdysi zaujal aerobic a v poslední době třeba zumba nebo fit balet, určitě si přijdete na své i při fitness tréninku s freestylerem. Cvičí se do hudby, zapojujete celé tělo, a až zázračně spalujete tuky. Podívejte se na reportáž přímo z jedné lekce, na kterém uvidíte, jak takový trénink s freestylerem vypadá, a hlavně se dozvíte, k čemu všemu je freestyler dobrý!

Trénink na freestyleru je vhodný pro všechny věkové skupiny, a dokonce i pro ty, kdo mají zdravotní problémy. Jde totiž zaměřit například i na rehabilitaci, a uzpůsobit tak i těm, kdo trpí bolestmi kloubů či sníženou pohyblivostí. Vedle tanečního tréninku, cvičení v rytmu latinskoamerických tanců, se dá využít i toho nejlepšího z pilates či power jógy.

Na freestyleru můžete cvičit jak ve fitness centru, tak i doma podle instruktážních videí. Skupinové lekce si můžete zatím užívat pouze v Praze, Pelhřimově nebo na fitness veletrzích a akcích. Pokud si však toto prkno budete chtít pořídit domů a hubnout na vlastní pěst, za kompletní sadu zaplatíte kolem 5000 korun.

Zaujalo vás nové cvičení? Chtěli byste ho vyzkoušet? Který z moderních fitness tréninků si vás získal nejvíce? Přidejte svůj názor a zkušenosti do diskuse pod článkem a poraďte ostatním!

Reklama

Související témata:

Načítám