Hlavní obsah

Tajné ANO Kateřiny Kristelové a Tomáše Řepky. Kterým českým hvězdám se povedlo totéž?

Foto: Svatební magazín / foto Stanislava Tylmanová

Foto: Svatební magazín / foto Stanislava Tylmanová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Když se moderátorka Kateřina Kristelová a fotbalista Tomáš Řepka dali v roce 2017 dohromady, nikdo jim tehdy nedával víc než dva týdny. A oni všem vytřeli zrak. Nejenže spolu jsou dodnes, ale právě zveřejnili i utajovanou svatbu.

Článek

Jsou slavní, kteří svou svatbu plánují ve velkém a nebojí se na ni kromě rodiny, známých i kolegů ze showbyznysu přizvat také média. Najdou se ale i celebrity, které o pozornost nestojí, takže se o veselce dopředu málokde zmíní. Pak přijde pro fanoušky trochu šok, když na sociálních sítích zveřejní fotky ze dne D. Nejnověji se to povedlo páru Kateřině Kristelové a Tomáši Řepkovi?

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka

Překonali spolu mnohé a často to bylo „oni dva“ proti všem. Není se čemu divit, občas to bylo vážně na hraně… Veřejnost je odsoudila, když se ukázalo, že Řepkově bývalé ženě Vlaďce Erbové objednali erotický inzerát, Řepka strávil nějaký čas i ve vězení. Ale evidentně jsou jeden pro druhého stvořeni, oba se neúnavně bijí za svou pravdu a jsou si oporou. V dobrém i ve zlém.

„Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit. Na sto procent. Nikdy jsem nikoho takového po svém boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková,“ vyznal se své v pořadí třetí ženě bývalý profesionální fotbalista a bouřlivák Tomáš Řepka.

Foto: Svatební magazín / foto Stanislava Tylmanová

Katka a Tomáš svůj šestiletý vztah stvrdili nyní sňatkemFoto: Svatební magazín / foto Stanislava Tylmanová

Tatiana Dyková a Vojta Dyk

Dohromady se Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk dali při společném hraní na podzim roku 2010 – spojila je hra Bláznivý Petříček. V tu dobu ale byla herečka ještě vdaná za Pavla Čecháka (44), se kterým má syny Františka a Cyrila. S novým partnerem má syna Aloise a ač se v médiích často objevovaly fámy o tom, že pár prochází krizí, rok 2019 byl pro herečku rokem plným štěstí a úspěchů. Na Prvního máje se stala paní Dykovou a letos oslavili 4. výročí.

Foto: Profimedia.cz

I Tatianě a Vojtěchovi se podařilo svatbu utajit před médiiFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová a Karel Vágner

Jedna z nejúspěšnějších českých modelek se tajně provdala za podnikatele Karla Vágnera ml. v roce 2010, tři měsíce před narozením syna Maxe. Jednalo se o komorní obřad na Staroměstské radnici a hostů nebylo více než 20. Novomanželé nestáli i vzhledem k požehnanému stavu nevěsty o zájem médií. Velkou svatbu se vším všudy už měla modelka za sebou – byla tři roky provdaná za moderátora Bořka Slezáčka a nebylo to zrovna nejšťastnější manželství.

Foto: Profimedia.cz

Letos oslaví 13 let od svatbyFoto: Profimedia.cz

Patricie Pagáčová a Tibor Pagáč

Patricie Pagáčová, rozená Solaříková, která byla 13 let hvězdou nekonečného seriálu Ulice, je známá tím, že si do soukromí příliš nahlížet nenechá. To potvrdil i fakt, že zásnuby s dramaturgem Tiborem Pagáčem potvrdila až v momentě, kdy si okolí všimlo prstýnku. Všechny ale převezla nakonec i se svatbou. V roce 2019 oznámila, že se s dramaturgem Tiborem Pagáčem budou brát pravděpodobně v září, ale nakonec vyšlo najevo, že svatba proběhla již v červnu, když Patricie fotky sdílela na svém instagramovém profilu.

Foto: Profimedia.cz

Patricie a Tibor Pagáčovi o svatbě mluvili, až když byli svojiFoto: Profimedia.cz

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer

Tihle dva překvapili už tím, že se dali dohromady. Jiří Langmajer je excentrický herec, který měl jedno období plné bujarých večírků a záletů. Adéla Gondíková zase pravidelně vystupovala po boku svého bratra Dalibora a bývalý manžel Ondřej Brousek ji před lety opustil kvůli Anně Remkové. A vidíte, jak to dopadlo. Poznali se v práci a je z toho láska jako trám. Ač prý herečka návrhy na svatbu zarputile odmítala, nakonec se nechala „přemluvit“ a 6. července v roce 2019 si řekli své ano. Samozřejmě okolo trochu dělali tajemno a tvrdili, že nejde o jejich svatbu, ale koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení. Na svatbu se sjely desítky kolegů a nevěsta všem vyrazila dech, protože byla opravdu nádherná.

Foto: Profimedia.cz

Vojín Kouba se oženil v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Markéta Frösslová a Patrik Děrgel

Herec Patrik Děrgel, kterého znáte ze seriálů Modrý kód či VIP vraždy a který soutěžil i v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, si vzal svoji dlouholetou partnerku, herečku a bývalou partnerku Vojty Dyka, Markétu Frösslovou. Také „na tajňáka“. Všichni v to ale dávno doufali, neboť už spolu byli dlouho a měli syna Vavřince. 15. června to budou už 4 roky, co si řekli své ano. O svatbě informovali také se zpožděním na sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Markéta a Patrik Děrgelovi také o svatbě informovali se zpožděním na sociálních sítíchFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám