Hlavní obsah

Muchlování nosem i nevolnost: Nejhorší rande celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nějakou tu nevydařenou schůzku zažil během života asi každý a celebrity samozřejmě nejsou výjimkou. Někdy je ovšem slovo nevydařený jen chabý výrazem pro to, co se doopravdy dělo. Charlize Theron nebo Emma Watson popsaly svoje nejhorší zážitky.

Článek

Některé zkušenosti z milostných schůzek mohou být tak nepříjemné a děsivé, že mnohé lidi minimálně na nějakou dobu od randění odradí. Trapné a krušné momenty si prožily i slavné tváře.

Charlize Theron (46)

Řeč na nejhorší rande přišla v talk show moderátora Jimmyho Kimmela (53). Herečka prozradila, že její nejhorší milostná schůzka se odehrála před mnoha lety, když jí bylo něco kolem dvaceti. S jedním mladíkem vyrazila na večeři a následně se u jejího domu líbali. Chlapec se ale po chvíli odtáhl a vyslovil přání, kterému se herečka s odstupem času zasmála. Prý si přál, aby se muchlovala s jeho nosem. Dostal letmý polibek, ten mu ovšem nestačil. Stačit mu ale nejspíš muselo toto rande.

Foto: Profimedia.cz

Požadavek svého společníka herečka nesplnila tak, jak si představovalFoto: Profimedia.cz

Mindy Kaling (42)

Herečka, která se proslavila zejména rolí v seriálu Kancl (2005–2013), zažila něco, s čím má určitě zkušenost řada lidí. Vyrazila si na rande s mužem, který se jí opravdu líbil, a z celého večera byla náležitě nadšená. Jenže při večeři záhy zjistila, že si pouze myslela, že je to rande. Její společnost si s ní vyšla pouze jako se známou, muž prý celý večer vyprávěl o jiné herečce, která se mu líbí, a účet nakonec zaplatili napůl.

Foto: Profimedia.cz

Herečka si myslela, že je na rande, ale její společnost ji brzy vyvedla z omyluFoto: Profimedia.cz

Emma Watson (31)

Britská herečka je velkou bojovnicí za ženská práva a feministkou. Rande s mužem, který nesdílí stejné hodnoty, pro ni tedy bylo  noční můrou. V roce 2013 se svěřila, že jí jeden z jejích nápadníků na rande řekl, že by se nemohl přátelit s tlustými nebo neatraktivními lidmi. V ten moment u herečky samozřejmě skončil.

Foto: Profimedia.cz

Lidi, kteří posuzují druhé podle vzhledu, nemůže herečka vystátFoto: Profimedia.cz

Billie Eilish (19)

Když bylo zpěvačce prý asi třináct let, absolvovala rande se svým vrstevníkem, jehož rodiče byli velmi bohatí, a dokonce měli doma majordoma. Když se políbili, zpěvačku údajně uvedl do rozpaků chlapcův komentář. Řekl totiž, že polibek vůbec nebyl tak kouzelný, jaký si představoval, že bude. Billie Eilish následně nechal stát na místě a odkráčel do svého luxusního domu. Ve zranitelném pubertálním věku to musela být pro dívčí duši velká rána.

Foto: Profimedia.cz

Zlomené srdce měla zpěvačka už ve třinácti letechFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer (40)

U oblíbené komičky může člověk jen těžko říct, kdy mluví pravdu a kdy si situaci přikreslí nebo třeba úplně vymyslí, aby své publikum pobavila. V talk show Live with Kelly and Ryan nicméně řekla, že nejhorší bylo, když jí muž na rande pokládal různé zapeklité otázky a zeptal se jí mimo jiné na to, s kým by šla na oběd, kdyby si mohla vybrat jakoukoli žijící i mrtvou osobu. Komička odvětila, že by si vybrala spisovatele Marka Twaina (✝74), a její společnost na to konto prohlásila, že má jít o reálnou, nikoli smyšlenou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Nápadník se před komičkou pěkně ztrapnilFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez (29)

Podle zpěvačky je jen málokteré rande horší než to, na které žena vyrazí s neuvěřitelně plachým člověkem. Sama takovou zkušenost má. Jednou prý seděla na schůzce s naprosto zamlklým chlapcem. Vzala tedy inciativu do vlastních rukou, snažila se klást otázky a vymýšlet nejrůznější témata konverzace, ale bylo to zbytečné. Stydlín se vůbec nerozmluvil.

Foto: Profimedia.cz

Přinutit k rozhovoru plachého a zamlklého člověka je někdy velmi vyčerpávajícíFoto: Profimedia.cz

Tori Spelling (48)

Nejhorší rande prožila herečka v době, kdy účinkovala v seriálu Beverly Hills 90210 (1990–2000). Její společník ji vzal do velmi trendy restaurace, ale nechtěl objednat žádné jídlo. Pouze herečku ponoukal, aby pila alkohol. Jestli si myslel, že bude herečka povolnější, pak se asi přepočítal. Tori se po čtyřech drincích dopotácela do kuchyně, kterou si spletla s koupelnou, a číšník jí musel přistrčit hrnec, do kterého mohla zvracet.

Foto: Profimedia.cz

Herečka nezvládla množství alkoholu a pořádně se ztrapnilaFoto: Profimedia.cz

Načítám