Hlavní obsah

Žhavá erotika? Před fotoaparátem vašeho miláčka!

Foto: Isifa

Nebojte se vyzkoušet neotřelé nápady nejen v ložniciFoto: Isifa

Reklama

Nudíte se v posteli? Zahrajte si s partnerem hru na fotografa a hvězdu! Nejen, že se pobavíte, ale díky obrázkům přijdete na to, jak moc jste sexy! Připravte a nasviťte scénu, začínáme aneb víme, ve kterých polohách vám to bude opravdu slušet!

Článek

Intimní focení ve dvou má za cíl vkusně zachytit vášeň a sexy jiskření a odhalit kvality, o kterých jste ani netušili, že máte. Celková nahota v žádném případě není požadavek, takže obavy o prozrazení celulitidy nechte stranou! Kdokoli se může před fotoaparát postavit a udělat ze sebe hvězdu. Ano, i muži a ženy s kily navíc, které si nevěří ( Nechci sex, protože jsem tlustá!). Naše tipy se sice většinou vztahují směrem k ženám, ale stačí jen přizpůsobit postupy a roli fotografa a hvězdy si vyměnit. Aspoň taková malá domácí erotická hra (či forma předehry) bude fér.

Proč se nechat partnerem nafotit?

Intimní fotografie nemusí znamenat, že jste odhaleni „na Adama a Evu“. Je možné ukázat pouze určité části těla. Nakonec, úspěšné focení je takové, kdy se model cítí sebejistě. Proto stačí přikrýt své tělo šátkem, mít spodní prádlo, použít barvy na tělo, experimentovat s očními stíny, které vykouzlí obrazce okolo genitálií. A nemějte strach. Je možné, že jste přehnaně kritičtí právě k těm částem těla, které má váš partner naopak nejraději. S tím, jak postupně budete přivykat pohledu na sebe samé na obrázcích, bude důvěra ve vaše vlastní tělo narůstat.

Foto: Isifa

Fotoaparát, světlo a stativ, a můžete se pustit do „předehry"Foto: Isifa

Jak se dostat do nálady?

Když se schyluje k focení, podléháte nervozitě? Stydíte se? Uvolnit se je opravdová výzva! Jeden ze způsobů je nalít si dvě deci vína a naladit psychiku masturbací. Některým to pomáhá při zmírnění nejistoty. Dobré je i hecování fotografa – není nad pár komplimentů! Každopádně je v pořádku přiznat, že jste nervózní. Pokuste se ale zjistit, co vás tak vyvádí z míry. Možná přijdete na to, že vám vadí, když se fotoaparát zaměřuje pouze na vás. To se dá překonat tak, že si ho nejprve vezmete do rukou samy a zaostříte na partnera.

Počáteční příprava – nastavte scénu

Většina párů má problém s tím, z jakého konce začít. Proto vyberte téma. To vám pomůže, neboť pro začátek budete „jen“ napodobovat to, co už jste někdy viděli. Chcete zažít nějakou scénu z filmu, připadat si jako femme fatale na nějaké z erotických fotek, která vám utkvěla v paměti? Máte chuť vytáhnout něco z vašich snů? Sem s tím!

„Existuje široce přijímaný mýtus, že scény, které si v sexuálním životě toužíte přehrát, jsou odrazem vašeho skutečného já. Fantazie však naštěstí tímto způsobem nepracuje,“ uvádí Anna Span, režisérka a producentka filmů pro dospělé. Podle ní je dobré zeptat se svého podvědomí, jak se chcete cítit nebo jak byste chtěli, aby na vás ostatní reagovali. Takovou scénu potom vytvořte.

Bez doplňků to nepůjde

Den před akcí si připravte rekvizity – boa z peří, šňůru perel, ložní i spodní prádlo, přikrývky, ručníky, záclony, zrcadlo, pouta, deštník, odpovídající nábytek (lavice, židle, konferenční stolek či „chlupatý“ koberec).

Foto: Isifa

Hlavní je se nestydět, vždyť jste jenom sami dvaFoto: Isifa

Vhodné pozadí vytvoříte díky většímu kusu látky, mušelínu nebo prostěradla. Další možností je použít čtyři, osm nebo dvanáct metrů širokou roli papíru, kterou lze zakoupit v obchodech se specializací na fotografii. (Použité materiály by měly být jednobarevné.) Každopádně se nenechte svazovat vaší původní předlohou. Kouzlo dobré erotické fotografie je v tom, když se model cítí pohodlně, odváže se a vypustí svoji smyslnost před světlo blesku.

Osobní příprava

Umýt aneb Koupel před sexem, nebo po něm?, oholit, navonět, nalíčit. Upravit vlasy, navléci na sebe šperky. Tohle zkrášlování pro erotické účely obvykle probudí nadšení pro věc. Konečně zase najdete uplatnění pro nalepovací řasy a nehty, výrazné oční linky a červenou rtěnku. Anna Span doporučuje vyzkoušet „laciná“ líčidla. Budete-li vypadat a cítit se sprostě, pomůže vám to pořádně se rozjet. V den akce od rána noste volné oblečení kvůli prevenci otlačenin na kůži způsobeným ponožkami, těsnými kalhotkami a podobně. Poté se oblečte do svého hvězdného outfitu.

Jak se postavit před čočku?

Jestli máte delší vlasy, vypadá dobře, když:

  • Jste vsedě nebo vestoje zády k fotografovi.
  • Zvednete ruce nad hlavu a mírně ji zakloníte.
  • Vytvoříte harmonii s dlouhými saténovými nebo síťovanými rukavicemi.
  • Necháte si spoutat ruce za zády.

Při větším objemu hrudníku uděláte dobře, pokud:

  • Opřete se čelem o zeď a fotograf se k vám postaví z boku.
  • Lehnete si na záda, zakryjete a nadzdvihnete ňadra rukama, přičemž partner bude stát nad vámi.
  • Vleže na břiše se opřete o lokty, a to na hraně stolku nebo taburetky.

Důraz nohám dáte, když:

  • Oblečete si síťované punčochy a podvazkový pás. To hezky kontrastuje s nahou kůží, zvlášť když fotíte na tmavém pozadí.
  • Využijete boty na vysokém podpatku.
  • Lehnete si na zem a natažené nohy opřete o zeď.
  • Sednete si tak, že nohy před sebou překřížíte.
  • Využijete židli, na které se posadíte obkročmo.

Rada pro nesebevědomé: Povislá prsa budou vypadat lépe, budete-li mít podprsenku. Na zádech se natočte k jedné straně a dotýkejte se postele jen jedním ramenem. Vyřaďte polohy hlavou dolů, to je pro nepevná ňadra nebo bříško nelichotivé.

Jak se tvářit?

Budete uvolněnější, pokud zavřete oči chvíli před tím, než se snímek pořídí. Když dá fotograf – partner povel, otevřete je a on blýskne. Je to lepší, než dlouho zachovávat výraz, který pak působí uměle. A propos: V této situaci máte povolení orgasmus předstírat! Proto koketujte očima i tělem!

Co s hotovými fotkami?

Po zhlédnutí smazat? Někdo to tak dělá, protože mu jde jenom o tu zábavu, ne o výsledek. Uchovat pro navození atmosféry, až se to bude hodit? Rozhodnutí je jen na vás.

Bavilo vás hrát si takhle ve dvou? Pak můžete jít ještě dál a zkusit natočit vlastní erotické video. Vždyť je tolik toho pozitivního, co vám tento typ erotické zábavy dá, a tak málo toho, co můžete ztratit. Vzrušení při tvorbě nic nenahradí! Jestli vás to nenadchlo, zkuste se eroticky zabavit jiným způsobem (viz článek Žhavé erotické hry pro podzimní dny i večery).

A co vy? Už jste si někdy doma připravili vlastní fotoateliér?

Reklama

Související témata:

Načítám