Hlavní obsah

Koupel před, nebo po sexu?

Foto: Thinkstock

Trocha vody sexu neublížíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolik jste kdy měly milenců, kteří se sprchovali před sexem i po něm? Že máte problém prohnat toho svého přes vodu byť jen jednou, a to má ještě spoustu komentářů? Pak mu předneste tyhle výhody! Změní názor do minuty!

Článek

Jak to vlastně je? Je lepší mýt se před sexem, nebo až po něm? Přiznejme si, že to je zbytečná otázka – obojí je žádoucí, správné příjemné i zdravé. Přesto se spoustě z vás podaří prohnat partnera sprchou jen jednou, často před milováním, a to se myjete každý zvlášť! Proč to tak je? Vždyť právě společná koupel může být dokonalou předehrou pro něžné pokračování v sexuálních hrátkách kdekoli jinde...

Společné vodní hrátky

Do vany kápněte pár kapek aromatického olejového výtažku. Použijte například výtažek ze stromu ylang-ylang, santalového dřeva či pačuli. Vytáhněte pemzu. Ano, to je ta věc, o které dosud nevěděl, k čemu slouží… Vzájemně si dopřejte peeling pokožky a umytí vlasů šamponem (nejlépe s bylinnou esencí). Masírujte povrch hlavy včetně čela i krku a poté šampon smyjte sprchou. Ta vám může být k užitku i dále.

Proud vody je přímo balzámem pro unavené svalstvo, ovšem rozkoš dokáže přinést i bradavkám, poštěváčku, penisu… Stačí jen zaměřit a spustit salvu! Vždy se však ujistěte, že síla proudu vody i jeho teplota jsou tak akorát. Pak už vám nic nebrání v tom, abyste vyzkoušely, jaký směr i dopad vody se bude líbit vám i partnerovi. A co by mělo následovat?

Foto: Thinkstock

Spojte příjemné s užitečnymFoto: Thinkstock

Využijte moc nevšednosti

Tuhle inspirující koupel zakončete vzájemným namazáním hydratačním krémem, oba se zabalte do měkoučkých osušek a vykročte do ložnice. Můžete ale i zůstat… Koupelna je místo, které obvykle není se sexuálním zážitkem spojováno, čímž dodává běžnému erotickému vzrušení nový rozměr. (Zrcadla v ní umístěná se vám budou nadmíru hodit.) Ztlumte světla a jděte na věc!

Výhoda koupele před sexem

  • je to super předehra
  • jeden druhému budete krásně vonět
  • vzájemná očista vám zaručí, že ho sama zbavíte nečistot i tam, kde by to normálně odflákl
  • smyslné oleje podpoří vaši duševní očistu a navodí pocit blaženosti
  • doprovodná jemná masáž napomůže uvolňování hormonu endorfinu Nevíte-li kam sáhnout, inspirujte se na našem modelovi.

Tím však kouzlo vody není u konce. I po akci si u vás nasbírá bonusové body!

Výhoda koupele (sprchování) po sexu

  • smyjete ze sebe sekrety i pot
  • nastartujete své tělo pro další fungování
  • báječně po té krásné vysilující činnosti zrelaxujete
  • sprcha či vana je po posteli dalším místem vhodným pro důvěrné rozhovory a rozebírání starostí. Pustit se ale do nich musíte co nejdřív po akci, neboť hormon prolaktin způsobuje brzké usínání mužů po orgasmu. Nemusela byste to tak stihnout…
  • posílíte partnerské pouto v rámci milostné dohry ( článek o ní zde).

Pokud na takový malý osobní rituál máte čas, určitě ho sem tam absolvujte, neboť společná uklidňující činnost po milování zoceluje partnerský svazek. Když si k tomu přičtete ještě uvolnění svalů v teplé vodě a konejšivou masáž příslušnou sprchovou hlavicí, není nad hezčí sexuální zážitek. V takovém případě říkáme: Pro takový účel není vody nikdy dost!

Reklama

Související témata:

Načítám