Hlavní obsah

Žhavé trendy pro mrazivé dny

Foto: 2media.cz

Přehlídka se nesla ve znamení černé barvyFoto: 2media.cz

Reklama

Podle módních guru patří Tatiana Kovaříková k nejlepším návrhářům u nás. Její modely jsou jednoduché, smyslné a hlavně ženské, o čemž jsme se na vlastní oči přesvědčili na luxusní módní přehlídce zahalené do kouzla barokního hotelu na Malé Straně. Chcete-li držet krok s trendy a přitom vypadat úžasně a sexy, sáhněte po tajných módních ingrediencích proslulé návrhářky.

Článek

Černá je věčná

Módní přehlídka kolekce podzim/zima 2009 se nesla především ve znamení černé barvy, kterou v žádném případě nic nezkazíte. Není to ovšem tím, že by patřila k tradičním v tomto pochmurném období, ale hlavně proto, že Tatiana Kovaříková na černé jednoduše ujíždí. Navíc ženám sluší, zeštíhluje postavu a působí elegantně, a to i když si na sebe vezmete obyčejný rolák. Pokud má být ovšem look dokonalý, je třeba se zaměřit na detaily.

A s čím přišla sympatická návrhářka? Opět se vracejí rafinované průstřihy, holá záda jemně lemovaná ,,vodou" ze splývavé látky a svůdné výstřihy. Když tohle všechno doplníte šperkem v podobě bílých perel nebo černou sametovou stuhou kolem krku, budete perfektní a připravená na jakoukoli událost.

Nahlédněte pod pokličku současným trendů, jak je vidí Tatiana Kovaříková. Video z přehlídky najdete zde:

{stream-video}

Šaty pro bezchybnou postavu

Nejen z téhle přehlídky vyplynulo, že následující měsíce budou mít zelenou podkasané šaty. Kromě černé můžete vsadit na zvířecí vzor nebo temně fialovou. Pravdou je, že to vyžaduje dokonalé nohy. Pokud jste majitelkou pěkných spodních partií, určitě si tyhle minišatečky pořiďte. Skvěle je doplňují neprůhledné punčochové kalhoty, vzorované nebo hladké a vysoké kozačky. Jestli máte strach z nízkých teplot, můžete si k nim vzít ultraúzké lesklé kalhoty, které se letos nosí samozřejmě i samostatně.

Dobrá zpráva pro baculky: I když máte potíže s boky, najde se na seznamu aktuálních kousků Tatiany něco i pro vás. Ideální jsou dlouhé splývavé šaty až na zem se zvýrazněným zvýšeným pasem, případně i zdůrazněným dekoltem. Pod těmi se pár kil navíc schová hravě. A barva? Vsaďte třeba na výrazně červenou nebo lahvově zelenou.

U večerních šatů opět vítězí jednoduchá elegance a rafinované připomenutí ženských linií. Co se týče délky šatů, čím delší, tím lepší, ale klidně jen v zadních partiích. Stačí přidat důstojnou chůzi a buďte si jisté, že nenajdete konkurenci. Horní část by měla zdůrazňovat ženské křivky, takže vyztužené korzety ještě stále nepatří minulosti.

Velkorysé límce a kabáty

Přehlídka ovšem začala kabáty. Kromě ponča, které se asi bude nosit v každé době, byly k vidění spíš kratší délky a hlavně velikánské límce. Ležérně tu a tam přehozené přes ramena. Abyste si nepřipadala příliš velká a objemná díky horním partiím, přepásejte kabát páskem, na kterém se nebojte uvázat velkou mašli.

Tak co, už jste se pro nějaký ten elegantní kousek rozhodly?

Reklama

Související témata:

Načítám