Hlavní obsah

Zhubla 70 kilo za 16 měsíců: Aby vypadala jako Angelina!

Foto: Isifa, Dailymail.co.uk

Vidíte tu podobu? Zaměřte se na ústa!Foto: Isifa, Dailymail.co.uk

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojnásobná matka Christina Staggs zhubla za 16 měsíců neuvěřitelných 70 kilogramů. Důvod? Chtěla vypadat jako Angelina Jolie. Jak se jí to podařilo? Přečtěte si její příběh!

Článek

Britka Christina Staggs, dnes hrdá šestadvacetiletá matka tří synů, odjakživa milovala sladké. „Zašla jsem do obchodu a bez problému nakoupila několik balíčků brownies, rodinné balení mléčných čokoládových tyčinek, velkou tabulku bílé čokolády a k tomu ještě pár dezertů. A všechno jsem snědla během jediného dne,“ svěřila se Christina deníku Daily Mail.

Proč se však rozhodla svou váhu, která v jednu chvíli dosahovala 140 kilogramů, najednou řešit? Může za to náhoda! Jednoho dne ji totiž na ulici zastavila neznámá žena a řekla jí, že má stejné rty jako hollywoodská herečka Angelina Jolie. „Byl to pro mě kompliment, protože Angelina je proslulá především svými sexy rty,“ přiznává Christina.

Těžké začátky

Vypadat jako slavná herečka ovšem pro Christinu nebylo jediným impulzem, proč po mnoha neúspěšných pokusech konečně zhubnout, to tentokrát vzala doopravdy. Stále častěji se jí totiž stávalo, že na ni v obchodě neměli vůbec žádné oblečení, v tom lepším případě si mohla obří velikosti doobjednat. K tomu se ještě připojily nepříjemné bolesti hrudníku, a odhodlání bylo na světě.

V dubnu 2010 začala chodit k dietologovi. Skoncovala se sladkostmi, nahradila je zdravějšími nízkokalorickými jídly a každý den chodila se psem na pětikilometrové večerní procházky. „Styděla jsem se chodit do posilovny, proto jsem si domů nejdříve pořídila trenažér a běžecký pás, na nichž jsem každé ráno po pěti minutách cvičila,“ popisuje své začátky Christina.

Neuvěřitelná proměna

Výsledky se dostavily až nečekaně rychle. Během prvního týdne shodila dvě a půl kila, za měsíc bylo dole celých osm. Když po čase získala trochu sebevědomí, začala dokonce s plaváním. A ve chvíli, kdy vážila 100 kilogramů, zařídila si i členství do fitka. Za 16 měsíců od začátku se tak dostala na neuvěřitelných 70 kilogramů.

Foto: dailymail.co.uk

Christina na sebe nemohla sehnat ani oblečeníFoto: dailymail.co.uk

Dnes, po více než dvou letech hubnutí, si váhu drží a užívá si krásných 67,5 kilogramů. „Známí mi teď říkají, že vypadám, jako bych Angelině z oka vypadla. Jsem nadšená a můj přítel si také nestěžuje...,“ usmívá se Christina.

Foto: dailymail.co.uk

Takhle vypadá Christina dnesFoto: dailymail.co.uk

A co říkáte na její proměnu vy? Také byste si ji na ulici spletli se slavnou herečkou?

Reklama

Související témata:

Načítám