Hlavní obsah

Zradila jsem! Co když to praskne?

Foto: thinkstock.com

Intrikami jsme dosáhly svéhoFoto: thinkstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je nás několik přibližně stejného věku, dobré kamarádky nejsme, spíš se jen známe od vidění a všechny bydlíme v jedné vesnici. Některé z nás jsou spolu příbuzné. Ale něco nás bohužel spojilo a spojuje dodnes, zrada!

Článek

Jedna z nás, Simča, žila několik let s o dost starším mužem. On už je dávno bez závazků, jeho děti i rodina bydlí daleko. Občas si oba, Simča i Jarda, střihli nějakou bokovku, ale jinak byli spolu. Po několika letech se rozešli a Jarda si našel novou ženskou. Lenku.

I když měla Simča vlastní život a nikdy na žádnou jeho milenku nežárlila, tak na tu Lenku ano. Bála se jí, aby to nebylo navždycky.

Největší strach měla z toho, aby Lenku nepoznali jeho příbuzní, že to srovnání by byl její konec. Ona není nic moc, ani pohledná, ani chytrá, ani pověst nemá valnou, a tak zájem o ni nikdy moc nebyl, spíš jen tak, že si někdo chtěl občas povyrazit a ona nebyla lakomá. Kdežto Lenka je domácí puťka, má prý školy a dobrou práci a prachy a osobní život vyřešený.

Nikdy to neskončilo

Přestože byl Jarda s Lenkou, se Simčou se dál scházeli a prý spolu často končili i v posteli. Sex s ním se jí hnusil, ale nechtěla ho úplně ztratit, protože se bála, že skončí sama a taky kvůli lidem tady na vesnici, aby viděli, že není bez chlapa.

Dokonce spolu byli i na dovolené a po návratu se chlubila, že byli víc v posteli než v bazénu. A právě v této době došlo k tomu, proč vám píšu.

Foto: thinkstock.com

Chtěla, aby je ve vesnici spolu viděliFoto: thinkstock.com

Protože měla Simča nějaké trable, chtěla Jardu zpátky. Měla ale strach, že je už definitivně zadrápnutý s Lenkou, tak jsme se daly dohromady a zařídily to tak, že jsme Jardu s Lenkou po nějaké době skutečně rozeštvaly.

Používaly jsme na něj takové metody a prostředky, že vše vypadalo, že to dělá Lenka, která samozřejmě nic netušila. A dosáhly jsme svého, Jarda se k Simče vrátil a s Lenkou už nikdy nechce mluvit. No, dneska je to mezi nima už zase o něčem jiném, ale to už je jedno.

Jedna z nás se ale dostala do určitých osobních problémů a nám ostatním se tak může jednou stát, že to všechno praskne. Manžel jedné z nás je totiž určitým způsobem napojený na Jardu, a to by byl asi u nich mazec, protože je to takové italské manželství. Simča by se z toho dostala, až by na ni Jarda uhodil, vybrečela by se prý tomu hrochovi na rameno a on by to prý pochopil a odpustil jí, protože je už stejně pozdě. Je si jistá a věří Jardovi, jak sám prý často říkal, že by se s Lenkou už nikdy nesešel, je z ní znechucenej . Ale co my?

Reklama

Načítám