Článek
Láska a sex
Miláček se konečně dočká toho, kdy nebudete bažit po erotice, ale budete si jen intenzivně užívat jeho společnost. Opět se vrátíte do dob, kdy jste oba měli radost jen z toho, že se můžete držet za ruce.
Partner a rodina
I kdyby vám miláček nadělil něco, co se vám nelíbí, nehodí a k ničemu to nepotřebujete, nedělejte dusno. Venuše, která v 17.27 vstoupila do Kozoroha, vás sice může ponoukat, abyste mu za to vynadaly, ale to je právě přesně to, co nesmíte udělat.
Domácnost a nákupy
Na nákupy to nevypadá. Jedinou výjimkou je chleba, který doma nesmí chybět. Kdyby se vám však do obchodu nechtělo, není problém. Mezi recepty určitě najdete nějaký, podle kterého byste i chleba upekly doma.
Krása a zdraví
Když si potvrdíte, že třeba řasenka, kterou jste si vybraly, byla drahá, a přesto vám nevyhovuje, jde o problém, který byste teď řešit neměly. Je docela možné, že pod stromečkem najdete takovou, z níž budete nadšené.
Astrojídelníček
Aby měl Štědrý den duchovní nádech, o to se postará i Měsíc. Dopoledne se překulí do rostoucí fáze neboli tithi, zasvěcené posvátnému ptáku Ibis, který byl ve starověkém Egyptě symbolem moudrosti. O Štědrém dnu se traduje, že kdo se postí, uvidí zlaté prasátku, jenže z hladu budete nervózní, bez energie, tak to neriskujte. Trávení nastartujete, když po probuzení nalačno vypijete po malých doušcích sklenicí teplé vody. Během dne pravidelně pijte, usnadníte tím vylučování škodlivin. Posnídejte vy i všichni doma chleba nebo vánočku s máslem a včelím medem. Naši předci věřili, že díky tomu budou zdraví a sladcí jako med do příštích Vánoc. Jelikož Měsíc bude ve znamení Vodnáře, celé dopoledne pijte teplou vodou naředěnou tinkturu z jerlínu japonského. Posiluje imunitu i pružnost cévních stěn spadajících v astromedicíně pod toto znamení.
Oběd připravte dle rodinné tradice, ale neměla by v něm chybět čočka či hrách. Ke sváteční večeři si klidně dejte řízek nebo smaženého kapra, a to přesto, že máte problémy s trávením nebo žlučníkem. Když je budete připravovat klasickým způsobem, několik minut před dohotovením uveďte vodu k varu a tak na tři sekundy do ní ponořte každý, skoro usmažený řízek. Následně je otřete ubrouskem a asi na pět minut vložte do rozehřáté trouby. Tím smažené pokrmy zbavíte přepáleného tuku a chuť budou mít stejnou, možná ještě lepší než obvykle. Po 20. hodině popíjejte teplou vodou naředěný bylinný extrakt z pýru plazivého. Vyladí trávení i hladinu cholesterolu, a protože působí močopudně, vyplaví vše toxické, co by vám mohlo uškodit.



