Hlavní obsah
Sardinky v tomatě
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 530 kJ |
Bílkoviny | 13 g |
Tuky | 6 g |
Sacharidy | 4 g |
Sůl | 1 g |
SAFA | 1,68 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 2 g |
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Tento výrobek obsahuje poměrně malé množství tuku a můžete ho proto občas zařazovat do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama