Hlavní obsah

7 poloh, které vyřeší 7 sexuálních problémů

Foto: Thinkstock

S každou sexuální peripetií se dá něco udělat. Nevěříte?Foto: Thinkstock

Reklama

Trápí vás při milování suchost a bolest, neustálé přestávky kvůli vyklouzávání torpéda či anatomické rozdíly, které nedovolí naplno si mazlení užít? Zapomeňte na tohle všechno, díky následujícím polohám je všem problémům konec!

Článek

Některé běžné problémy v sexu se dají vyřešit raz dva – výběrem vhodné polohy. Vy i on tak budete mít jistotu, že si milování více vychutnáte a nic vám nezkazí vášnivé okamžiky! Následující drobné potíže jsou jen malou přestávkou v cestě za rozkoší. Rozhodně u nich nic nekončí, ale naopak začíná!

1. Předčasná ejakulace

Předčasné vyvrcholení muže není ničím výjimečným, zejména během prvních několika sexuálních setkání, kdy je maximálně vzrušený a opilý euforií. Zpoždění jeho ejakulace dosáhnete výběrem polohy zvané lehátko. Vy si lehnete na záda, zvednete a pokrčíte nohy tak, že kolena směřují k obličeji. Milenec mezi ně poklekne a zasune penis do pochvy, přičemž se opírá o své ruce umístěné vedle vaší hlavy. Tato poloha mu umožní lepší kontrolu pohybů, takže bude moci včas zastavit své tělo v pohybu, a zamezit tak výbuchu gejzíru slasti.

2. Bolestivý vstup

Určitě jste si samy všimly, že když jste nervózní nebo málo uvolněné, nejsou první kopulační pohyby zrovna příjemné. Citlivé děložní hrdlo se brání jakékoli stimulaci, a to přirozeně vyvolává bolest. Co s tím? Je důležité zvolit pohodlnou polohu, ve které si budete moci řídit všechno samy. Zkrátka a jednoduše si milence položte na záda a osedlejte si ho. Budete ovládat hloubku i rychlost průniku, takže můžete úplně v poklidu začít mělkými a pomalými pohyby, a později přidávat na jejich intenzitě. Partner se nedostane hlouběji, než jak mu dovolíte.

3. Když penis vyklouzává

I muži jsou lidé (minimálně někteří z nich) a nervozita je ovládá stejně jako ženy. Výsledkem jsou jisté technické problémy typu ztráty erekce, která je příčinou toho, že penis neudrží v nejintimnějším místě své partnerky. Když jeho „pan domácí“ vyklouzne poprvé, podruhé, je to možná pro oba zúčastněné úsměvné, ale popáté konkrétně jeho sebedůvěra utrpí šrámy. Jak učinit přítrž této neposednosti penisu a být za hvězdu?

Zvolte klasickou misionářskou polohu, díky níž se pyj lépe udrží uvnitř pochvy. (Ideálně si podložte zadeček jedním či dvěma polštáři.) Když navíc pevně stisknete nohy k sobě, uchopíte partnera za hýždě a přitáhnete ho víc k sobě, nemá šanci na únik. Jako bonus je tato poloha nenáročná na provedení, takže nic nebrání v soustředěnosti se na pravou podstatu setkání – intimitě a vášni. (Další tipy na udržení penisu v komůrce najdete zde.)

4. Menší penis

Větší než malé množství penisu je vítáno vždycky. Skoro každá žena má ráda pocit, že je maximálně zaplněna. Jenže jak obelstít přírodu, když má v kalhotách místo anakondy burison? Nasedněte na koníčka čelem vzad a jízdou pozpátku si zajistěte lepší prožitky! Když se budete rukama opírat o pokrčená kolena svého milence, a nahnete se tak mírně vpřed, penis bude směřovat k bodu G. Jak stěny pochvy reagují na různé úhly, vyzkoušíte tak, že budete pánví opisovat kruh a naklánět se na jednu či druhou stranu. To by v tom byl čert, abyste nenašla pozici, ve které vám bude i s menším penisem blaženě! Pokud přesto máte pochyby o slučitelnosti vašich pohlavních orgánů, tyhle triky se vám budou hodit: Má příliš malý nebo velký penis?.

5. Suchá poševní sliznice

Psychický blok z předchozích sexuálních zážitků či roztěkanost tlumí schopnost uvolnit se, což zabraňuje zvlhčení poševní sliznice ženy. Řešením je použití dostatečného množství lubrikačního gelu a zaujmutí polohy zvané motýlek. Lehněte si na záda tak, abyste mohly pohodlně svěsit nohy dolů z postele. Milenec si mezi ně poklekne a než zaklepe penisem na bránu svatyně, ručně se pomazlí s klitorisem, ke kterému má výborný přístup. Je vhodné si předtím zvlhčit prsty zmiňovaným gelem nebo slinami. Stačí pár pohybů a minut, a budete připravené na vše.

6. Výškové a váhové rozdíly

Je hezké mít vedle sebe statného muže, vedle kterého se cítíte být ženou s velkým Ž. Jestliže jste ale vy menší postavy (nebo naopak větší než milenec), nemusí být snadné objevit vhodnou polohu, kdy se obě pohlaví pohodlně setkají tak, aby milování bylo příjemné. Pozice lžic, ve které ležíte na boku za sebou, je vhodnou volbou. Nemusíte řešit, kdo z vás je těžší, větší nebo neohrabanější.

7. Potíže s dosažením orgasmu

Pakliže jeden (nebo oba) z vás máte problémy dosáhnout orgasmu, neznamená to, že to trocha cviku nespraví. Lépe se trénuje, pokud vidíte, že snaha přináší ovoce. Psí poloha je pro nácvik orgasmu výtečná a stimulující. Vy si ji zamilujete proto, že penis směřuje na hodně citlivou oblast pochvy, takže vás lépe uvede do varu, on bude vrnět blahem, protože se v něm probudí zvířecí instinkty a chlípnost. Navíc vám rukou může dráždit klitoris – orgasmus pak bývá velmi intenzivní.

A co řešíte v posteli právě vy? Napište nám pod článek!

Reklama

Načítám